Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Türkiye’nin osu busu olmasanız...

'Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin. Ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin!' Bir Sezen Aksu şarkısı daha konumuza cuk oturdu sevgili okurlar.
Efendim konumuz; ünlülerimizin kendilerini dünya starlarına benzetip övünmek suretiyle, kendilerini yurdumuzun bilmem kimi ilan etmeleri...
Bakınız bu ilanlara en sık kurban giden yabancı sanatçı Jennifer Lopez. Kimler kimler 'Ben Türkiye'nin JLo'suyum' sözünü pırtlatmadı ki.
Yahu saçlarına kaynak taktırdın, röfleyi bastın, kadının kıyafetlerini kopyaladın, toton da sağlam diye, sen nereden JLo oluyormuşsun?
Ayrıca Türkiye, kendi Jennifer Lopez'ini mi arıyor? Böyle bir haykırış var da sen ona mı cevapsın?
Bir zamanlar 'Ben Türkiye'nin Madonna'sıyım' vardı.
Peşine Beyonce'lerimiz geldi.
Ve tabii ki 'Ben Türkiye'nin Angelina Jolie'siyim' açıklamaları hiç bitmedi.
Misal en son, TSM şarkıcısı Aslı Hünel, Angelina Jolie ile aynı tarihte doğduğundan ve uzun siyah saçlarından olacak, kendini bu toprakların Angelina'sı seçmiş.
(Neden? Niçin? Niye?) Gördüğünüz gibi kimse kendisi gibi olmak istemiyor. Orijinallik zor mu geliyor, nedir...
Ha bir de anlayamadığım şu; başkasına benzeyişiyle gurur duymak, taklitçiliği gerçek başarıdan saymak nasıl bir kafa yapısı, ruh halidir acaba?
Türkiye'nin Angelina Jolie'sinden çok, Türkiye'nin Aslı'sı olmak daha güzel değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA