Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yeni trendler şaşırtan kareler

Bu haftanın en çok konuşulan moda başlıklarını, trendleri ve sosyal medyaya yansımalarını sizler için derledim...

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, bizlere moda ile magazini bir arada yaşattı. Paris Hiton'ı tekrar hatırladık. Podyumda tuhaf yürüyüşüne anlam veremedik. Yıllar sonra efsane modellerimiz Çağla Şıkel, Demet Şener, Deniz Akkaya, Özge Ulusoy'u bir arada yürürken görmenin mutluluğunu yaşadık. Mustafa Sandal'ın sahnede, Victoria's Secret defilesindeki Weeken'd havalarını komik bulduk.

Ah o tırnaklar!
Sosyetenin, en abartılı tarza sahip ismi Süreyya Yalçın, eski günlerine geri döndü. Bu sefer konumuz, herkesi hayretlere düşüren tırnakları. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu tırnaklarla Süreyya Yalçın'ın normal hayatını nasıl yaşadığı büyük bir sır. Geçtiğimiz günlerde eşi Ozan Baran'ın, verdiği röportajda söylediği "Süreyya bana sarma sarıyor" cümlesinin kafalarda yarattığı denklemi ise hâlâ çözemedik.

Giyilen dövme
Geçici dövmelerin yerine dövme desenli kıyafetler geliyor. Cate Blanchett ve Julia Roberts gibi Hollywwod'un en güçlü kadınlarının başlattığı bu akım tutacak mı meraklardayım. Ama doğrusu bu elbiseleri bizde ilk hangi ünlü giyecek kısmını daha çok merak ediyorum.

Saçlar kısacık oldu
Dizisi final yapanın ilk işi, saçlarını kestirmek oldu. Tuba Büyüküstün'ün geçen yıllarda başlattığı akıma bu sene Birce Akalay ve Bergüzar Korel de katıldı. Tuba'nın hayranları, kısa saçlarından fazla hoşlanmamıştı ama Bergüzar ve Birce bu durumu yaşamadı. Birce'de biraz olsun memnuniyetsiz sesler olsa da en fazla beğeniyi Bergüzar aldı.

Haksız eleştiri
Yılların bizlere öğrettiklerinden biri de; Sibel Can demenin zayıflamak ve fotoşop demek olduğu. Can'ın yeni albümü öncesi yine beklenen kareler geldi. 'Fotoşop var mı, yok mu?' sorusundan çok benim aklıma takılan, kendisine yöneltilen 'Bu yaşta bu pozlar verilir mi!' eleştirileri oldu. Bu eleştirileri yapanların, beş dakika sonra 48 yaşındaki Jennifer Lopez'in verdiği pozların altına 'Muhteşemsin' diye yazdığı görüldü.

Ezeli rakipler
Hayatları boyunca karşılaştırılacak iki isim varsa, onlar da Cambridge Düşesi Kate ile Sussex Düşesi Meghan. En basit hareketlerinden bile bin 500 tane farklı anlam çıkartılabilecek pozisyona sahipler. Bunun en son örneği; Kate ile Meghan'ın birlikte çekilen bu kareleriyle yaşandı. 'Büyük gelin, küçük gelini ezdi' tadındaki kare; sosyal medyanın en yaratıcı, en eğlenceli yorumlarının sahibi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA