Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Erçel’in karın kasları sosyal medyaya damga vurdu

Hafta boyunca özellikle sosyal medyada Hande Erçel fırtınası esti desem abartmış olmam. Yüzü olduğu markanın etkinliğine katılan Hande Erçel'in fiziksel değişimi çok beğenildi.
Öncelikle çok başarılı bir şekilde kilo vermiş. Karın kasları her karede gözlerimizde kalp emojisi çıkaracak kadar belirgin. Yaşına, fiziğine ve konsepte uygun giyinmesi de işin büyük artısı.
Güzel oyuncunun karın kasları, hemen sosyal medyayı ikiye böldü. Erçel'in, Yonca Evcimik gibi Vaser Liposuction BBL yaptırdığını iddia eden mesajlar almaya başladım. 'Bu kadar kısa zamanda böylesi kaslar çıkar mı çıkamaz mı?' diye bahisler açıldı ama ben hemen işin doğrusunu öğrenmek için şu an ismini veremeyeceğim çok kilit bir isimle görüştüm. Hande, annesinin kaybı sonrası yaşadığı zor dönemde kendisini daha iyi hissetmek için spora başlamış.
İşi çok da sıkı tutmuş.
Doğru bir hoca ve program sonrası da işte ortaya böyle şahane bir sonuç çıkmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA