Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sokakta şıklık yarışı

Pandemi döneminde sokak stilleriyle dikkat çekenler de oldu. Listenin en başında iddialı mini eteğiyle Çağla Şıkel geliyor. Yaşınız kaç olursa olsun uygun bir fiziğiniz varsa, bir de şık bir eşleşme yapıyorsanız; 'Mini eteğin asla yaşı yok' diyenlerdenim. Çağla, spor tarzıyla haftanın en şık isimlerinden olmayı başardı. Benzer bir kombin de Duygu Sarışın'dan geldi. Spor şıklığıyla beğenileri topladı. Tabii bu iki ünlü ismin sağlık kurallarına önem verip maskeleriyle görünmeleri de güzel bir detay. Sokak stiliyle dikkatleri üzerine çeken bir diğer ünlü ismimiz de Hande Erçel oldu. Adeta 'Karantinada kilo almadım' der gibi fitliğini spor şıklıkla buluşturmuş.



VİRÜS KALKANI DEĞİL GELECEĞİN CİLT BAKIM TEKNOLOJİSİ

Kourtney Kardashian'ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, kardeşi Kim Kardashian gibi koruyucu maske/siperlik işine girdiğini düşündürttü. Ama anlaşıldı ki iş çok başkaymış. Bu bir virüs koruma siperliği değil, geleceğin cilt bakımı teknolojisi! 3D teknolojili Led Light Shield isimli maske, led ışıklarıyla cilt bakımı sağlıyor, kolajen üretimini teşvik ediyor, kırışıklıkları en aza indiriyor, akne oluşumunu önlüyor ve cildin nemlenmesini sağlıyor. Kourtney Kardashian dışında Serena Williams, Vanessa Hudgens gibi ünlüler bu yeni teknolojinin en bilindik kullanıcıları. Kullanım süresi de uzun değil, 20 dakika. Bakalım 190 dolara satılan yeni nesil giyilebilir cilt bakımı ürünü, kremleri rafa kaldırmayı başaracak mı merak ediyorum...



İLK DİJİTAL DEFİLE

Teknolojinin modayla birleştiği bir yenilik de Hanifa markasından geldi. Geçtiğimiz günlerde, kreatif direktör Anifa Mvuemba'nın Instagram canlı yayınından gerçekleştirdiği defile, yeni dönemin eseri niteliğinde. Günümüzün gerekleri doğrultusunda kabul edilebilir bulsam da, hayaletlerin yürüdüğü hissine kapıldığım bu defile, alışılması zor bir görüntüye sahip. Benim için bir defile, insan enerjisiyle harmanlanan bir aktivite olmalı. Birbirinden ünlü modellerin kendine özgü yürüme tarzının, bakışının, yüz ifadesini izleyiciye geçirebilmesinin giydiği koleksiyonun bir parçası olduğuna inanıyorum. Ama tabii bunun yanı sıra böyle bir teknikle sadece tasarımların üzerine odaklanmış olmak da, bir tasarımcı için işin olumlu tarafı olsa gerek.



BİR BİLEKLİKTEN FAZLASIYIZ PROJESİ ÇOCUKLARA UMUT OLACAK

3-18 yaş arası otizmli bireylerin eğitim, istihdam ve geleceğine katkı sağlamak için Pour La Bonte, Tohum Otizm Vakfı ve Bir Dilek Tut Derneği bir araya gelerek Bir Bileklikten Fazlasıyız projesini hayata geçirdi. Proje, hayati hastalıklarla mücadele eden çocuklara umut oluyor. Ünlü isimlerin tasarladığı Pour La Bonte 2020 Yaz Koleksiyonu, 20 Haziran'a kadar Billur Saatçi ev sahipliğinde Muun Shop'ta satılacak. Ben de kızımla birlikte bu özel ve anlamlı projenin parçası olduk. Birlikte Umut ve Sevgi adını verdiğimiz iki bileklik tasarladık. Siz de ihtiyacı olanları mutlu etmenin mutluluğunu yaşamak ve birilerine umut olmak istiyorsanız Muun.com. tr'de satışa çıkan bilekliklerden satın alabilirsiniz. Hayat paylaştıkça ve yardım ettikçe güzel

.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA