Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Pandemi sonrası ilk değişim saçlarda başladı

Radikal kararlarda bu hafta bayrağı saç rengi değişimi aldı. Dünyaca ünlü yıldız isimlerin yaptığı değişiklikler, dikkatleri hemen üzerlerine çevirdi. Doğal kumral saçlarına bayıldığım Kaia Gerber, sarı saçlarıyla görüntülendi. Yakıştırmadığım bu yeni imajının altında bir proje olduğuna inanmak istedim. Uzun zamandır kestane rengi doğal saçlarıyla görmeye alışkın olduğumuz Emily Ratajkowski ise bambaşka bir kadına dönüşmüş. Kylie Jenner da sarı saç değişiminden nasibini alanlardan. Yaşının 22'den uçurum gibi açıldığı yeni görüntüsüne dilerim kendi de alışamaz. Mine Tugay ise en baskın özelliği olan kızıl saçlarına veda ederek gözümün alışamadığı şekilde kumral olmuş.



YAZIN GÖZDESİ HASIR ÇANTALAR

Geçtiğimiz yaz kullanmayanın kalmadığı hasır Celine çantaların yerini bu sene Loewe hasır çantalar aldı. Doğal ve sade tarza sahip olanların tercih edebileceği bu çantalar, sık sık sosyal medyada karşıma çıkmaya başladı. Küçük boyunun 490 dolar, büyük boyunun 550 dolara satışa sunulduğu çantaların kullanılacılarının başında Alex Riviere, Laetita Nimah Blume, Aylin Koenig, Yasemin Öğün, Nur Bilen Yavuzer gibi isimler geliyor. Hatta Nathan Graff da kullandığı bu çantayı sosyal medyasında paylaşarak erkeklerin de tercih edebileceklerini göstermiş.

FENDI'NİN LİSTESİNE GİREN İLK TÜRK ÜNLÜ: HADİSE

Fendi markası, insanı heyecanlandıran, farklı ve dikkat çekici California Sky adını verdiği PreFall 20 koleksiyonunu görücüye çıkardı. Kreatif direktör Silvia Venturini Fendi tarafından tasarlanan koleksiyon, sanatçı Joshua Vides'in kendine has siyah-beyaz grafik çizimleriyle tamamlanmış. FF logosunun da karikatürize edildiği koleksiyonda; blazer-pantolon takımlar, balıkçı şapkalar, spor ayakkabılar ve hatta markanın ikonik Peekaboo çantaları da yer alıyor. Koleksiyonu ilk olarak sosyal medyada takipçi sayısı yüksek influencer'larda görmeye başladık. Chiara Ferragni ve Fedez çiftinin paylaşımları koleksiyonun üzerine istenilen ilgiyi çekti bile. Leonie Hanne hediye edilen çantaları paylaşarak ilgiyi daha da artırdı. 'Bu koleksiyondan herhangi bir parçayı acaba ilk hangi ünlümüzde göreceğiz?' diye düşünürken bir anda Hadise elinde koleksiyondan Nano Baguette model bir çantayla paylaşım yaptı. Tabii ister istemez influencerlar'a koleksiyondan birçok parçayı hediye eden Fendi, neden en ünlü Türk şarkıcısına miniminnacık bir çantayı layık görmüş diye düşündürttü. Hadise de sanki kendisine dünyaları vermişler gibi paylaşımlara doyamamış. Ama işin güzel tarafı da var. O da bu paylaşımla kesinleşen, Hadise'nin Fendi markasının özel listesine girmeyi başarmış olması. Burada da aklıma ister istemez yıllarca Gucci'ye, Dolce&Gabbana'ya, Versace'ye servet veren Demet Akalın geldi. Bu durum, doğru ekiple çalışmanın ne kadar önemli olduğu bir kez göstermiş oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA