Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

New York Moda Haftası’ndaki gururumuz

14-18 Şubat tarihlerinde gerçekleşen New York Moda Haftası, heyecansız bir şekilde başladı ve yine heyecansız bir şekilde sona erdi. Şahsen adrenalinimi yükselten tek defile Türk markamız Raisa&Vanessa'nın sonbahar-kış 2021 defilesi oldu. Her sezon yaptıkları dünya standartlarındaki defileler ile takip edenlere bir moda macerası yaşatan Raisa&Vanessa, bizlere bu sefer sadece bir defile değil aynı zamanda koleksiyonun hikayesini hissedebileceğimiz kısa bir film sundu.

Feminen formların geçmişin çizgileriyle buluştuğu koleksiyonda; birkaç dönemin kadını tek bir çatı altında bizlerle buluşuyor. Defile kadar ses getiren mekan seçimi ise zıtlıktan doğan uyumu gözler önüne seriyor. Koleksiyonu incelemeye gelirsek... Şu sıralar birçok markada gördüğümüz vinil trendini Raisa&Vanessa da parçalarında çokça kullanmış. Önümüzdeki bahar sezonuyla trendler listesine giren dama desen ise koleksiyonun önemli parçalarında dikkat çekici bir unsur olmuş.

HAFTANIN KIYAFETLERİYLE EN ÇOK KONUŞULANLARI

Geçtiğimiz hafta sosyal medya fenomeni Danla Biliç, Duygu Ay marka elbisesiyle yeni bir fotoğraf paylaşınca, aklıma iki sene önce aynı elbiseyi tercih eden Kylie Jenner geldi. Elbiseyi Kylie Jenner pembe bir mini Hermes çantayla kombinlemeyi tercih etmişken, Danla Biliç mini bir Chanel çanta ile görünümünü tamamlamış. Genel hava ve tarz aynı olsa da elbise, Kylie Jenner'ın dolgun ve kıvrımlı vücut hatlarıyla daha iyi görünüyor. Sosyal medyada yaptığım paylaşımda da herkesin ortak görüşü elbisenin Jenner'a daha çok yakıştığı yönünde oldu.
Hadise sosyal medyayı en iyi kullananlardan. Çekimlerde giydiği kıyafetleri en profesyonel şekilde fotoğraflamayı ve bunları paylaşmayı seviyor. Çekimlerde giydiği Gucci takımıyla saçı ve makyajı şahane görünse de, takımın soğuk gri rengini Hadise'ye yakıştıramadım. Ayakkabı seçimi de fazla klasik kaçmış. Bir sonraki seçimi ise Hüseyin Çağlayan'dan oldu. Bu pantolon bluz takımını da Hadise'nin iddialı havasıyla örtüştüremedim.

TREND ALERT
HEMEN BEYAZ BİR ATLET EDİNİN

Hemen hemen herkesin gardırobunda bulunan beyaz renkli pamuklu atletler artık gömlek içinde değil, tek başına giyilmeye başlandı. Trendin gümbür gümbür geldiğinin haberini verenler de ardı ardına gelen Vogue Türkiye'nin Şubat kapağı, Miley Cyrus'un çoğu kombinleri, Malcolm&Marie filminin Marie'si ve Kristen Stewart'ın Vanity Fair çekimleri oldu. Mart ayı hazır kapıdayken şimdiden bahar gardırobunuz için iyi kalite beyaz pamuklu bir atlet edinin, böylelikle trendlerden geri kalmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA