Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Okan toksa Kırca aç mı?

İstanbul Yaşam Derneği'nin düzenlediği 'Duyarlı İnsan, Duyarlı Toplum' gecesinde Okan Bayülgen'e 'Yılın En İyi Mizahçısı' ödülü verilmiş...
Okan Bayülgen ne zamandan beri mizahçı? Ödülü verenler mizahçı ile şovmeni birbirine karıştırmış.
Ya Levent Kırca'nın tepkisine ne demeli? Okan'a ödül verildiği için salonu terk eden Kırca, "Benim olduğum yerde bu ödülün Okan'a verilmesini anlamış değilim. Ben yaptığım mizah nedeniyle birçok şeyimi kaybettim. Program yapamaz oldum. O adamın ise karnı tok, her türlü imkana sahip. Ne kadar muhalefet olduğu da malum" dedi.
Öncelikle 'karnı tok' tabirini anlamadım. Kırca'nın açlıktan karnı mı gurulduyor? Ya da ekonomik anlamda hakikaten çöktü mü? Yahu Kırca'ya yıllarca verilen parayı, TV piyasasında kaç kişi kazandı?
Bir de Kırca sürekli olarak muhalefet yaptığı için program yapamadığından yakınıyor.
Kırca'nın FOX'taki programı epeydir yayınlanmıyor muydu?
Muhalefet yapmak için illaki TV programına da gerek yok aslında. Tiyatro yaparsın, kitap da yazarsın. Olmadı kendini Meclis'in önüne zincirlersin.
Evet, Kırca bir döneme damgasını vurdu, büyük bir usta ama mizah anlayışının eskidiğini ve ilgi görmediğini artık kabul etmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA