Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ülker'in spora müthiş katkısı

Yıldız Holding'in Ülker markasıyla verdiği sponsor desteğinin Türk sporuna katkısı çok fazla.
Evet, kendi tanıtımlarını da yapıyorlar ama inanın bana aldıklarından fazlasını veriyorlar.
Sponsor ve tanıtım konularında istediğiniz uzmanla konuşun, aynı şeyi söyleyecektir:
Bir sürü Ülker ürünü var ama öne çıkanlar çikolata ve şekerli ürünler.
Bu ürünlerin futbol ve basketbol seyircisiyle öyle çok büyük bir marka bağı kurmasına gerek yok aslında.

EN BÜYÜK TANITIM BU
Yıldız Holding'in futbol ve basketbol takımlarına yaptığı sponsor desteği, bir nevi Türk sporuna hizmet. Bu hizmetle gönülleri fethediyorlar. Belki de en büyük tanıtım bu.
Yıldız Holding'in 200 milyon dolar harcayıp salonun gelirini Fenerbahçe'ye bırakmasının yanı sıra salona vizyonlarını katması çok önemli. Bu salon, Fenerbahçe ve Ülker'in ortak aklı sayesinde çok amaçlı oldu.
Bu noktada Yıldız Holding Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Özokur için paragraf açmakta fayda var. Özokur bu salonun ortaya çıkmasında en büyük emeği geçen kişilerden biri. Kendisiyle açılış maçında konuşma fırsatım oldu. Ülker Sports Arena yapılmadan önce dünyadaki en iyi 24 salonu tek tek dolaşmış. Ülker Sports Arena'yı eşsiz yapan da tüm bu salonların bir karışımı olması. Özokur'un beni asıl etkileyen tercihi ise Los Angeles Lakers ve Los Angeles Galaxy takımlarının da sahibi olan Amerikalı The Anschutz Entertainment Group (AEG) ile anlaşması. Salon zaten müthiş, AEG markası da bu salona istediğiniz starı çok rahat getirecek.
Not: Ülker yetkilileri, her kulüpten gelecek önerilere açık olduklarını ve başka projelerinin de olduğunu belirtiyorlar.
Galatasaray için Türk Telekom Arena'da yaptıkları store da haftaya salı açılıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA