Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Acun, Murat Boz'un kariyerine zarar veriyor

'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında İsmet Dede, kızının göğsüne koyduğu tahtayı kırmak için tam baltayı havaya kaldırmıştı ki, Acun Ilıcalı "Bunu yapmayalım" diyerek, kızı kurtardı.
Bu şovun yapılacağına yarışma esnasında mı karar verildi? Eğer Acun bunu yarışma anında öğrendiyse daha kötü! Benim tahminim Acun, son ana kadar reyting yüklenmek için bekledi sonra da şovu engelleyince alkışları topladı. Acun gerçekten Türk televizyon tarihinin en zeki yapımcılarından biri.
Geçen seneki gibi işinin kolay olmayacağını birincilik koltuğunun sallantıda olduğunu biliyor ve programlarına tüm gücüyle yükleniyor. Yalnız yüklenirken de ipin ucunu kaçırmamalı! Bu yazının mesajı da bu zaten!

ŞIMARIKLIK=REYTİNG
Programa çıkardığı yarışmacılara dikkat etmeli. Mesela İsmet Dede ve kızının garip bir hali vardı. Dört yaşından beri spor yaptığını söyleyen 18 yaşındaki kızın bayağı bir göbeği vardı. Yoksa o yastık mıydı?
İsmet Dede'nin ise baltayı kaldırdığında elleri titriyordu, tedirgin edici bir hali vardı. Düşünsenize İsmet Dede'nin baltayla kızını ortadan ikiye ayırdığını... Acun'un kariyeri biterdi!
'O Ses Türkiye'nin reyting karnesi diğer Acun yarışmalarına göre daha iyi. Tabii burada da yine Acun faktörü ortaya çıkıyor!
Geçtiğimiz yıla göre Mustafa Sandal hariç jüri üyeleri aşırı derecede şımarık tavırlar içerisindeler. Bir de öyle bir bağırıp çağırıyorlar ki, yarışmacılar mı yoksa jüri mi yarışıyor belli değil!
Belli ki Acun'dan 'programa yüklenin' talimatı almışlar ama bu kadar da yüklenilmez ki! Reyting için bir havada takla atmadıkları kaldı. Yahu sesi güzel olanı seçeceksiniz bu kadar cıvıklığın alemi ne?
Jüri üyeleri programı kurtaracağız diye kendi kariyerlerine zarar veriyorlar!
Hadi Hadi Avşar, Acun'a göbekten bağlı, Sandal'ın devri kapandı ve cıvıklık Hadise'yi de çok etkilemez diyelim. Ama Murat Boz, bu yarışmayla 'cool' imajına büyük zarar veriyor, haberi yok!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA