Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocuk poposundan reyting kazanmak

Hadi Hülya Avşar popoya dayanamıyor, 4 yaşındaki Baha'nın poposunu ısırarak yaptı bir cahillik; Acun Ilıcalı görmedi mi bunu? Görmez olur mu, yanıbaşındaydı! 'Yetenek Sizsiniz' banttan yayınlanıyor. Türkiye'de televizyonun dahi yapımcısı ilan edilen Acun Ilıcalı programın kurgusunu yaparken "Yahu bu popo Ricky Martin'in değil, çocuk 4 yaşında, tepki çekeriz" diye hiç düşünmedi mi? Ne düşünmesi, Avşar daha önce de Baha'yı ısırdı ve Ilıcalı yayınladı!
Daha önce de yazdım; Ilıcalı, rakiplerine karşı özellikle bu sezon jüri üyelerine her türlü acayipliği yaptırıyor. Ilıcalı'nın yarışmalarında tek konuşulan, jürinin yaptığı sululuklar.

PEKİ YA YÖNETİCİLER?
Eminim Ilıcalı; Baha'nın poposunun ısırılma anını izlerken "Yaşasın, reytingler yine tavan yaptı" demiştir. Hadi Acun Ilıcalı reyting için her şeyi yapmaya hazır bir adam; Star TV yöneticileri ne güne duruyor? Hepsi de yurt dışındaki yayınlar konusunda uzman. Avrupalı'nın, çocuklarla ilgili yapılan yayınlarda ne kadar hassas olduğunu biliyorlar.
Görmediler mi bu rezaleti?
Bizde televizyoncular neyi önceden gördü ki!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA