Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sinem'in algı operasyonu

Sinem Kobal, eski nişanlısı Arda Turan'ın Diyar Onar'la birlikte olduğu dedikodusunun ardından, sevgilisi İbrahim Çelikkol'la çektirdiği fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Magazin ekleri, bu fotoğrafların zamanlamasını manidar buldu. Arda Turan-Sinem Kobal haberleri bıkkınlık yaratmaya başladı değil mi?
Arda ve Sinem ayrıldı, artık hayatlarında farklı insanlar var ama hâlâ aynı haberlere konu oluyorlar. Özellikle Sinem, hep misilleme peşinde.
Arda'nın yeni bir aşk yaşadığı iddiası üzerine, Çelikkol'la romantik fotoğraflarını yayınlaması tipik bir Türk kızı reaksiyonu gibi duruyor. Sinem, 'Arda'yı unuttum' mesajı vermeye çalışıyor ama tam tersine hâlâ aklı eski nişanlısındaymış gibi bir hava oluşuyor.
Olan Çelikkol'a oluyor aslında; sanki Arda ile bir yarış içindeymiş gibi algılanıyor.
Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'un romantik fotoğrafları madem bu kadar gündem yarattı, öyleyse daha detaylı bir yorumu da hak ediyor.

KÖPEK DAĞLI'NIN MİSYONU
Bu fotoğraflarda verilmek istenen mesaj ne acaba? Aksiyon filmleri ve dizilerinden tanıdığımız İbrahim Çelikkol, 'Gazoz olma, efsane ol' sloganlı son dönemin fenomen reklamındaki karizmatik abi gibi durmuş değil mi? Tam bir macera adamı pozu vermiş. Sinem de sanki Tarzan'a sarılmış Ceyn gibi duruyor. Çelikkol'un Dağlı adındaki kangal köpeği de sahibinin güç gösterisinin en önemli figürü olarak fotoğrafta yer almış.
Hayvanların bu tür aşk meşk haberlerine konu mankeni olmasını hiç sevmiyorum aslında. Ne gerek var Dağlı'nın rahatını bozmaya? Özetle bu fotoğraflar aynı zamanda bir güç gösterisi.
Sinem, 'Arda, 'Leonidas' sakalı bırakmakla olmuyor bu işler. Bak senden daha güçlü, karizmatik bir macera adamı buldum kendime' mesajı veriyor sanki. Ama fotoğrafların Instagram'da yayınlanış tarihi tüm büyüyü bozuyor.
Tam da Arda'nın yeni bir aşk yaşadığı haberlerinin çıkması üzerine bu fotoğrafların yayınlanması, 'Sinem misilleme yaptı' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA