Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Demir'in albümü patlar

Sertab Erener ve Demir Demirkan çiftinin ayrılık haberi memleket meselesine dönüştü. Elbette bunda Demirkan'ın ayrılık açıklamasında "Sertab ile olan 18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım" cümlesinin de etkisi var.
Demirkan'ın 'aldık' yerine 'aldım' diye tekil ifade kullanması büyük tartışma yarattı.
F klavye'de 'k' ile 'm' yan yana, belki harf hatası yapılmıştır diye düşünenler bile oldu.
Elbette Demirkan'dan "Harf hatası yaptım" demesini bekleyemeyiz. Kim böyle komik bir hatayla karizmayı çizdirmek ister ki? Belki de Demirkan 'aldım' diyerek intikam almak istedi.

DÜŞÜŞÜ SERTAB İLE BAŞLADI
Demirkan'ın yeni sevgilisinin olduğu ve Erener'in ayrılığı basından öğrenip şoka girdiğine dair haberler de çıktı. Bir sürü haber çıkıyor; hangisi doğru belki de hiç öğrenemeyeceğiz.
Öte yandan Sertab da Demir'e kalbini kaptırırken Levent Yüksel'i şoke etmişti.
Zavallı Levent Yüksel bir daha kendine gelemedi. Halbuki Levent Yüksel'in ilk albümü pop tarihine geçecek derecede çok satmış, bütün şarkıları 'hit' olmuştu. Ama ayrılık Yüksel'e yaramadı, kariyerinde büyük bir düşüş yaşadı.
Aynı düşüşü Demir Demirkan yaşamaz diye düşünüyorum. Çünkü onun kariyerindeki düşüş Sertab ile başladı!
Demir; Pentegram'ın üyesiydi ve Türkiye'de metal müzik denince akla ilk gelen isimlerdendi. Ama sonra kariyerinde bekleneni veremedi. Belki de Sertab ile ilişkisi, Demir'in kariyerindeki en büyük engeldi.
Aslında yakışıklı ve karizmatikti, sesi de iyiydi. Star olması için her şey mevcuttu.
Bence Demir Demirkan, şu sıralar hazırladığı albümüyle asıl çıkışını yakalayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA