Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hülya Avşar'ın filmi patlar mı?

Albüm yapmıyor, film ve dizilerde oynamıyor, TV'deki reytingleri düşük geliyor, adeta bir 'metal yorgunluğu' yaşıyor ama Hülya Avşar gündemden hiç düşmüyor.
Avşar'ın Şamdan Plus'a verdiği röportaj ve fotoğraflar yine çok konuşuldu.
Hakkını yemeyelim, üniversitelere 'medyada gündemde kalma' diye bir ders konsa, o dersin kürsü başkanı Hülya Avşar olur.
Bakın röportajda ne demiş: "Hayatımdan kesitler yazıyorum, senaryom bitmek üzere. Çok yakınımdakilere okuttum. Az oyunculu bir film düşünüyorum.
Ticari anlamda da bir patlama olacağına inanıyorum, yüzde 1000..."

O İSİMLERİ KİM OYNAYACAK?
Kariyerindeki satırbaşlarını şöyle bir gözümün önünden geçiriyorum da; Avşar'ın hayatı film olsa büyük ilgi çeker elbette...
Türkiye güzeli seçilip tacının geri alınması, İbrahim Tatlıses'le yaşadığı aşk, ünlü türkücünün vantuz gibi yapışıp Avşar'ı öptüğü filmler, Tanju Çolak'la yaşadığı yasak aşk, 'Berlin in Berlin' filmindeki mastürbasyon sahnesi, sinemadaki başarılar, rakipleriyle girdiği bitmek bilmeyen polemikler vs...
Daha film çekim aşamasındayken, seti basına açılsa, magazin medyasına birkaç aylık haber konusu çıkar.
Avşar'ın filminde; Tanju Çolak'ı, İbrahim Tatlıses'i, Sadettin Saran'ı Kaya Çilingiroğlu'nu hangi oyuncular oynar acaba?
Her şeye rağmen filmin gişede patlaması için Avşar'ın çarpıcı hayatı, ilham veren bir öykü olarak perdeye taşınmalı. Elbette bunu Mahsun Kırmızıgül gibi her sahneye bir mesaj sığdırarak da yapmamalı.
Yani film mesaj manyağı olmamalı.
Bir de Avşar, röportajda bahsettiği gibi ticari kaygıya fazla düşmeden senaryosunu yazmalı. Ha iyi film çekersin, çok izlenir o ayrı ama otobiyografik filmler 'gişede voliyi vuralım' derdiyle çekilmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA