Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Oyunculuk futboldan zor'

Roma'daki basın toplantısında, markanın Traveller koleksiyonunun tanıtım yüzü Salih Uçan'la da söyleşi yapma fırsatımız oldu. Salih, Roma'da çok seviliyor.
Bir gazeteci arkadaşımız, Salih'in imzaladığı Roma formasını giydi; o forma bile ilgi odağı oldu.
Türkiye'de herkes 'Salih dönecek mi?' diye soruyor.
Edindiğim izlenime göre, Salih önümüzdeki sezon da Roma'da oynayacak.
Zaten sözleşmesi iki yıllık.
Salih, Roma'yı çok sevdiğini, sürekli gezdiğini ve İtalyanca'sını geliştirdiğini söylüyor. Yurt dışına çıkan diğer futbolcular gibi zırt pırt Türkiye'ye gelmemesinden de Roma'yı ne kadar sevdiği anlaşılıyor.
Salih, rol aldığı reklam çekimiyle ilgili sözleriyle bizi güldürdü: "40 saniyelik bir reklam dediler, çekimler dokuz saat sürdü. Bu iş futboldan zor. Dizi oyuncularının işi gerçekten zormuş."
Salih, İtalyan magazin basınının futbolcuları gölge gibi takip etmediğini, bir kız arkadaşıyla yemek yerken fotoğrafının çekilmediğini söyleyip nedenini şöyle açıkladı: "Çünkü Roma'da mekan sahipleri 'Şu futbolcu geldi' diye gazetecileri aramıyor."
Salih'in daha birçok enteresan açıklaması var. Röportaj, hafta sonu GÜNAYDIN'da...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA