Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Böyle de haber uydurulmaz ki!

Antalya'nın Kaş ilçesine yerleşen ünlü şarkıcı Aylin Aslım'ın bir barda kavga ettiği kadının kafasında içki şişesi kırdığına dair bir haber çıkmıştı. Haberde, hastanede tedavi edilen ve bir gün müşahade altında tutulan kadının Antalya'da savcılığa suç duyurusunda bulunarak, Aslım'a dava açtığı bilgisi de vardı. Önceki gün Aslım, haberle ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: 'Rüyada şişe kırmanın anlamına baktım, bulamadım. Fakat kabul edelim, iyi uydurmuşsunuz.
Hayırlı işler, Kaş'tan bol güneşler!' Aslım, net ve alaycı bir dille haberi yalanlanıyorsa, bu haberin nasıl ortaya çıktığını merak ettim doğrusu. Şu ana kadar medyaya fotoğraf ya da güvenlik kamerası görüntüsü yansımadı. Haberde, Aslım hakkında dava açıldığı bilgisi de vardı. Son dönemde magazinde asparagas haberler azalmıştı.
Flaş haber yapacağım diye araştırmadan, sormadan uydurmak; magazin basınına olan güveni sarsıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA