Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İsmail Küçükkaya’yı nasıl bilirdiniz?

FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya'dan şiddet gördükten sonra boşanan Eda Demirci sonunda konuştu. Youtube'ta 'Magazin Noteri' programına konuk olan Demirci, İlkay Buharalı ile gazeteci Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladı.
Eda Hanım'ın açıklamalarından çok fazla yazı konusu çıktı ama ben bugün özellikle Eda Hanım'ın çizdiği İsmail Küçükkaya profilini yansıtmak istiyorum.
Çünkü Eda Hanım'ın röportajında bahsettiği Küçükkaya, ekrandaki Atatürkçü, kadın haklarının yılmaz savunucusu, objektif gazeteci, anlayışlı duygusal spikerden çok farklı. O yüzden bugün sadece Eda Hanım'ın açıklamalarına yer vereceğim. Ne yazık ki, önemli mevkilerdeki eğitimli erkekler bile kadınlara büyük acılar çektirebiliyor! Küçükkaya yanıt hakkını kullanmak isterse elbette bu köşe ona da açık. İşte Eda Hanım'ın röportajından o bölümler:

'AMERİKALILAR GİBİYİM'
■ Evliliğimizin dokuzuncu ayında iç kanama geçirdim ama benimle hiç ilgilenmedi. Konserlere gitti. Sürekli hesap kitap peşindeydi. "Amerikalılar gibiyim, 10 adım sonramı planlarım" derdi.
■ "10 avukatla geleceğim oraya, senin avukatını da satın alacağım" dedi... Kimse İsmail'in karşısına çıkmak istemiyor, korkuyor. Şahit bulamadım.
■ İsmail, Ahmet Hakan'ı da aramış, "İlk eşine de yapmış, bunun derdi para" demiş. İlk eşime bile ulaşmış, o da "Eda öyle biri değil, yapmaz, beni bir daha aramayın" demiş. İsmail, beni nereden vurabilir diye çok uğraşmış... Benim telefonda konuştuğum herkesin adresine, telefonlarına ulaşılmış...
■ İsmail hep "Bunun amacı para" diyor ya... Sadece altınlarımı aldım, boşandık.
■ Ekranda "Kadına şiddet" diyor, "Bunu yapan dışarıda olamaz" diyor Mutlu Kaya'ya... Bunları duyunca bütün vücudum uyuştu... Halen benimle, kanser yaptığı kadınla uğraşacaksa, dava açarsa da mücadelemi veririm.
■ İsmail, Atatürkçülük maskesi arkasına saklandı. Ben de Atatürkçü bir öğretmenim, peki Atatürkçüler beni neden savunmadı? Her şey yalanmış.

'SANA MI İNANIRLAR?'
■ Bir gün "Sadakat ya siyahtır ya beyazdır, gri olmaz" diye bir şey paylaşmıştım. Çıldırmış. Annemi aramış, tehdit etmiş, "Eda'yı 40 yıl yürüyemez hale getiririm" demiş. Bu konuşma sonrası kendisiyle bir saat konuştuk. "Sana mı inanacaklar, bana mı, sen kimsin?" dedi. Ondan sonra anlaşmalı boşanmaktan vazgeçtim, 'Bu kadar çirkin bir adama dava açacağım' dedim. Her gün ekranda 'Anneler, kadınlar' diyor, sonra benim annemi tehdit ediyor. "Orası sahne, bu benim konseptim" diyor. Ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi "Oy vermeye gelmedin mi?" diye mesaj attı bana.

YATAKTAN FOTOĞRAF!
■ Evli kaldığımız süre boyunca beni aldattı. Dışarı çıktığında başka kadınlarla mesajlaşıyordu. Onlara fotoğraflarını atıyor, onlar da ona. Yataktan fotoğraf yolluyorlardı birbirlerine. Silinen fotoğraflarında 2 bin 400'den fazla resim vardı. Onları gördüm, sonra tartıştık. İkinci kez bana şiddet uyguladı. "Benim bir erkekle fotoğrafım var mı, bunlar ne?" diyordum, "Öldürürüm seni" diyordu. Aşırı kıskançtı. Beni "Sen beni aldatabilir misin; sen bir öğretmensin, ben İsmail Küçükkaya'yım" diyerek küçümsedi.

'ÇOK KADIN BENİ İSTİYOR'
■ Boşanmak istediğimi söylediğimde "Beni bırakıp nasıl gideceksin, bu hayatı nereden bulacaksın, bu tatillere nereden gideceksin, orada ne yapacaksın? 1 milyon kadın benimle evlenmek istiyor. Ünlü bir adamdan nasıl boşanırsın? Yaşlanınca ileride beni çok ararsın" dedi.
Kadınlar Günü'nde kadınlara methiyeler düzen İsmail, bana üç kez şiddet uyguladı. İlk şiddetini 4 Mart'ta, ikincisini 24 Mart'ta, üçüncüsünü de Nisan'da yaşadım. "Şu konumum olmasa ağzını burnunu kırardım" dedi, üçüncüde yaptı.

YUMRUK SONRASI KONSER
■ Araçta giderken bir kadınla yazışmalarını gördüm. Instagram'da o kadının fotoğraflarını beğeniyordu. Sesim yükselince bana yumruk attı. Morarmasın diye kola şişesi tutuyordum... Sonra "Hadi bırak konsere gidelim" dedi. "Nasıl ineyim bu halde?" dedim. Hiçbir şey olmamış gibi konsere gitti.
■ Bir gün Story'de bir video çekip paylaşmıştım. Eve döndüğünde "İnsanlara oranı buranı gösterdin, sen o..." dedi bana. Beni en çok koparan nokta o oldu.
■ Avukatları geldi. "Görücü usulü sevmeden evlendik" demeye başladı. "İlk görüşte aşık oldum" diyen adam, rahat şekilde atıp tutuyordu... "Sadece ziynet eşyalarımı istiyorum" dedim, onun kasasındaydı çünkü. "Ooo Eda'cığım iki yılda 200 bin lira çok iyi para. Samsun'a dönünce İsmail Küçükkaya'nın eski karısı olacaksın. Artık iyi yaşarsın" deyip küçümseyici konuşmalar yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA