Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

‘Severek ayrıldık bu yaşananları kaldırmam mümkün değil’

Önce evliliği gündeme bomba gibi düşmüştü, şimdi de eşi Murat Akıncı hakkında çıkan iddialar. Başta dolandırıcılık olmak üzere birçok iddia dolaşıyor günlerdir medyada. Zerrin Özer de bu iddialara daha fazla direnç gösteremedi ve boşanma kararı aldı. Yakından tanıyanlar bilir; Zerrin Özer sesi kadar yüreği de güzel bir insandır.
Naifliğinin yanı sıra kırılgan da bir yapısı olduğu için anlaşılan o ki bu iddialar karşısında hem kendini, hem de evliliğini yıpratmak yerine boşanmayı seçmiş. Akıncı hakkında çıkan haberlerin onu ne kadar yıprattığı zaten hastane çıkışındaki fotoğraflarda da açıkça görülüyor. Ben hem Özer'in son durumunu, hem de Akıncı hakkında çıkan iddiaları sanatçıya en yakın isim olan Kemal Aslan'la konuştum.

'AÇILMIŞ DAVA YOK'
Zerrin Özer'le Akıncı'nın iki yıldır birlikteliğin ardından evlilik kararı aldıklarını söyleyen Aslan, "Murat'ın Zerrin'i ne kadar çok sevdiğine sadece ben değil yakın çevresi de şahittir" dedi. İkilinin severek ayrıldıklarını söyleyen Aslan, Zerrin Özer'in eşi hakkında çıkan haberler karşısında yıkıldığını ve bu durumun evliliklerini temelden sarstığını düşünerek boşanma kararı aldığını dile getirdi. Akıncı hakkında çıkan iddialara ise inanamadığını belirten Aslan sözlerine şöyle devam etti:
'Bu konular hakkında ekranlarda konuşanlar var ama Akıncı hakkında tek bir dava açılmış değil. Zerrin Özer'le evlenince bir anda ortaya böyle iddialar saçılıyor. Ben Murat'ı yakından tanıyan birisiyim. Murat'ın dolandırıcılık yaptığına inanamadım. Murat'ın bizlere beyan ettiği aileden gelen yüklü bir gayri menkul kira gelirleri var. Bence ihtiyacı yok ki paraya. Birlikteliği sırasında tek bir kuruş bile harcatmadı Zerrin'e. Hatta birikim yaptırıp Zerrin'in üstüne ev bile almasını sağladı. Bu iddiaları ortaya atanlar bence önce kendi geçmişlerine baksın.
Tamamen gündeme gelmek için ekran ekran gezip konuşuyorlar."

'SEVGİ YETMEZ'
"İddialar doğru değilse Zerrin Özer neden boşanma için bu kadar hızlı bir karar aldı?" diye sorduğumda ise Aslan şunları söyledi:
"Zerrin, kitlelere mal olmuş bir sanatçı. Evliliği devam etseydi bu olumsuz haberler Zerrin'in müzik yaşamını da çok olumsuz etkilerdi. Müziğe yıllarını verdi Zerrin. Kimse için kariyerini riske atmamalı.
Murat'ı çok sevdiğini biliyorum.
'İlişkimizin başından beri bebek gibi baktı bana.
Severek ayrılıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama bu yaşananları kaldıramam mümkün değil. En doğrusu ayrılmak' dedi ve boşanma kararı aldı. Ben de menajeri olarak onun evli kalmasına karşı çıktım. Bünyesi de kaldırmadı çıkan haberleri, hastanelik oldu Zerrin. Murat'ın hastaneye bile gelmesini yasakladım.
Murat, ancak çıkan iddialar karşısında temize çıkarsa Zerrin'le birlikte olabilir tekrar.
Zerrin bana 'Sevgimiz var ama bu yetmez. Murat'ın, hakkında çıkan iddialar karşısında kendini temizlemesi gerekiyor' dedi. Ben açıkçası hakkında yargı kararı bile yokken Murat'a dolandırıcı sıfatı yakıştırılmasını da haksızlık olarak görüyorum. Bugün değilse bile gelecekte Zerrin'le tekrar birleşebileceklerine inanıyorum. Çünkü onlar birbirlerini gerçekten çok seviyor." Ömründe çok acılar çekmiş, tüm zorluklara rağmen yılmamış, mücadele etmiş ve Türk popuna adını altın harflerle yazdırmayı başarmış bir isimdir Zerrin Özer. Bu yüzden evlilik haberini ilk okuduğumda sonunda mutluluğu yakaladı diye gerçekten çok sevinmiştim. Aslan'ın sözlerinden sonra Özer'le Akıncı'nın sular durulduktan sonra tekrar birleşeceğini düşünüyorum.
Umarım bu süreçte sesi kadar kalbi de güzel olan Zerrin Özer daha fazla yıpranmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA