Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Paltrow'un Oscar Töreni'ndeki Prensesleri aratmayan kıyafeti

2015 Oscar Ödülleri geçen pazar günü sahiplerini buldu. Ödüllerin şaşırtmadığı konuşulsa da Michael Keaton ve Ed Norton'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Önceki senelere göre daha sönük geçtiği söylenen gecenin kırmızı halı töreni de çatışmalara sahne olmadı.
Scarlett Johansson, Versace yeşil elbisesi ve aynı renk kolyesi ile göz doldururken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü bu yıl kıl payı kaçıran Rosamund Pike'ın kırmızı Givenchy tuvaleti dikkat çekiciydi.
Gwyneth Paltrow ise yine kırmızı halının en şıkları arasında yine yerini aldı. Tuvaletin sol kolunun üstünde yer alan gül detayı, sanırım pek çoğumuzda bir assolist hissi uyandırmış olabilir fakat uçuk pembe rengi ile asil bir hale bürünmüş. Bu nefis elbisenin tasarımcısı ise oldukça genç bir modaevi olan Ralph&Russo. Ülkemizde fazla tanınmayan Avusturalyalı modacı Tamara Ralph ile ortağı ve nişanlısı Michael Russo'nun 2007'de kurdukları, 2012'den beri Kim Kardashian, Beyonce, Angelina Jolie için pek çok kıyafet tasarlayan modaevi, Hollywood yıldızlarının yeni gözdesi oldu.

YÜKSELEN DEĞER
Modacı bir aileden gelen Ralph, Sydney White House Institute of Design'dan mezun olduktan sonra, ilk iş olarak Londra'da ortağı ile bir atölye açarak özel tasarım lüks kıyafetler tasarlamaya başlamış.
32 yaşındaki Ralph'ın ne kadar başarılı olduğu, 2013'te Fortune Dergisi'nin 40 yaşın altındaki en zengin 40 kişi listesine 39'uncu sıradan girmesinden sanırım belli. 2012'de Paris Moda Haftası'nda yaptıkları büyük çıkıştan sonra modanın en eski başkentinde de bir atölye açan ikilinin planları arasında New York ve Hong Kong'da da mağaza açmak var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA