Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Kızların en iyi dostu pırlantalar

Lady Gaga'nın da evliler kervanına katılacağını Instagram'dan öğrendim ve çok sevindim. Erkek arkadaşı Taylor Kinney ile kendilerini pek yakıştırdığımdan olsa gerek, ilk etapta nişan yüzüğünün kalp şeklinde olduğunu fark etmedim. Fakat sonra sosyal medyada çıkan büyük infial nedeniyle yüzüğü yeniden incelediğimde, son yıllarda rastladığım en zarif ve şık modellerden biri olduğunu gördüm.

FARKLI VE ÇOCUKSU
Genellikle dikdörtgen kesimi tercih eden pek çok Hollywood ünlüsünün aksine, Lady Gaga farklı ve çocuksu bir görünüme sahip olan yüzüğüyle yine aykırı stilini konuşturdu. Nişanlandığını duyururken, göz kamaştırıcı yüzüğünü herkese göstermek de ünlülerin şanındandır. Mesela Beyonce'nin, Jay Z'den evlenme teklifi aldığını duyururken, kaldırım taşı büyüklüğündeki elmas yüzüğünü fotoğrafçılara gösterdiği sahne unutulmazlar arasına girmişti.
Her seferinde ilk defa nişanlanıyormuşcasına heyecanlanan Jennifer Lopez'in pırlanta koleksiyonuna ise şu an paha biçilemiyordur eminim! Benim favorim ise; Ben Affleck'in Lopez'e verdiği kare kesimli pembe pırlanta yüzük.
Kim Kardashian'ın 17 karatlık pembe-beyaz yüzüğü, Scarlett Johansson'ın art deco tasarımlı yuvarlak kesim pırlantası, Angelina Jolie'nin parmağını çevreleyecek şekilde kesilmiş pek çok taştan oluşan kuyumculuk şaheseri yüzüğünün de çok ses getirdiğini hatırlatabilirim.

68 KARATLIK EFSANE
Fakat hiçbir yüzük, Hollywood sinemasının menekşe gözlü yıldızı Elizabeth Taylor'ın 8.8 milyon dolar değerindeki, 33.19 karatlık yüzüğü kadar büyük ve değerli olamaz. 'Elizabeth Taylor pırlantası' olarak da adlandırılan taş, güzel yıldızın büyük aşkı Richard Burton tarafından 1968 yılında kendisine hediye edilmişti. Burton bir yıl sonra da, sevgisini taçlandırmak için Taylor'a 68 karatlık pırlanta bir kolye yaptırmıştı. 2011 yılında hayata veda eden Liz Taylor'ın efsanevi mücevherleri, ölümünden sonra mirasçıları tarafından elden çıkarıldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA