Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aldatmalar gün yüzüne çıkacak

Duyduk duymadık demeyin; bugün Türkiye saati ile 14.17'de Yay burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
Bu Yeniay, evlilikler ve ilişkiler üzerinde etkin olacak. Özellikle 2015'in ikinci yarısında yapılan evlilikler ve başlayan ilişkiler için dönüm noktası niteliğinde bir döngü başlıyor. Boşanma ya da ayrılık haberleri gündeme gelebilir. Fakat bundan, Eylül ayında evliliğine ve ilişkisinde büyük sınavlar verenler muaf olacak. Ayrıca son üç ay içerisinde başlayan ilişkiler için de oldukça kritik bir süreç başlıyor. Bu dönemde herkesin dikkat etmesi gereken ise, fevri davranışlar.
Duygusal anlamda hassasiyetimiz artarken; öfkemize çok çabuk yenik düşebilir ve akabinde hiç düşünmeden tüm gemileri yakabiliriz.
Bu dönemde ilişkiler özellikle bu durumdan zarar görebilir. Bu dönemde; aldatma, perde arkasında yaşanan ilişkiler gibi skandal niteliğinde haberler de basını uzun bir süre meşgul edebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA