Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Son 1.5 yılın kaosu sona eriyor

Güneş Boğa burcunda hareket ederken Ay, Jüpiter ile kavuşuyor; bu da haftanın en yüksek gününün pazartesi olacağını işaret ediyor. Hazırsanız güçlü bir haftaya girdiğinizi belirteyim. Bugünlerde birçok kişinin derdi yaşam alanı olurken, hayatlara dair her türlü değişim fikrine ve farklı duygulara da açık bir gün. Özellikle bugün ele alınan her konu rahatlıkla çözüme ulaşabilir. Finansal konularda çok temkinli davranmak ise uzun vadede kazanç sağlayacak. Aynı zamanda aile olgusuna da vurgu yapan gökyüzü, çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere destek veriyor.
Çevremizdeki insanların ya da ünlü isimlerin bebek haberlerini alabiliriz. Mayıs ayı herkese yenilik katmayı hedeflerken, son 1.5 yıldır hayatımıza eşlik eden tutulmaların etkilerini de hafifletmeyi amaçlıyor. Ayrıca bugünden itibaren hayatlarımıza eşlik edecek olan Ay düğümleri, emeklerin boşa gitmediğini de gösterecek. İki göstergenin Kuzey ve Güney'de kesişmesini ifade eden Ay düğümleri insanın var oluş nedenini, dünyaya hangi amaçla geldiğini ve mevcut durumunu işaret eder. Bu süre zarfında her bireyin genetik mirasına, değerlerine, gelişmesi gereken yönlerine de vurgu yapar. Aslında iki noktanın kavuşumunda bir senaryo vardır. Bireylerin yaşam köprüsünü oluşturmasına vesile olurken hayat içinde zaman zaman derslerimizi, ödevlerimizi, sorumluluklarımızı ve planlarımızı bize hatırlatır. Tam olarak bugünden itibaren hayatımızı sorgulamaya, hedeflerimizi belirlemeye, amaçlarımızı uygulamaya başlıyoruz. Keskin ve net adımlarla bu duyguları bize katacak Ay düğümlerinin burç değişikliğini ben altı aydır bekliyordum.
Çünkü hepimiz hayatta somut adımlar atabilecek, geçtiğimiz 1.5 yılın kaosunu üstümüzden atabileceğiz.

ASTRO İLİŞKİ
Eğer Şubat ayından bu yana ilişkinizde problemleriniz olduğunu düşünüyor ve kimseyle konuşamıyorsanız, bugünden itibaren ilişkinize dair sorunları daha sakin bir dille çözüme kavuşturabilirsiniz. Son üç aydır yaşadığınız gerginliği bugünden itibaren sorgulamaya başlarken, sürekli aynı konuları konuşmaktan uzak durmak isteyebilirsiniz. Gökyüzü bugünlerde sevenlerin yaralarını sarıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA