Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018 yılında konuşulacaklar

Sıra dışı olaylar haftasına hoş geldiniz. Ocak ayının en yüksek basınçlı haftası başlıyor. Yapmanız gereken, bu masalsı günlerde kendi hayatınıza odaklanmanız. Özellikle bu hafta birçok kişinin sağlık sorununu duymak, yorgunluğunuza yorgunluk katabilir. 'Ne yapmalı peki?' diyorsanız; sakin olun, nefes alın. 2018 yılının en büyük aylarından birinden geçiyoruz.
Gökyüzünde tutulmanın etkisi başlarken 31 Ocak'ta etkili olacak Ay tutulmasının ruhuna teslim olmaya hazırlanıyor. Bu da dünyada eş zamanlı beklenmedik olayları haftanın ilk gününden itibaren görmeye başlayacağımızı işaret ediyor. 1967–1969 yılları arası doğanların kişisel hayatlarında büyük kırılmalardan geçtiğini işaret eden gezegenler, kadınları ön plana taşımayı hedefliyor.
Tabii bu günler şöyle bir yakın geçmişe dönüp bakmamızı da sağlayacak.
Özellikle son üç yıla... Dünya, Türkiye'de yaşanan son üç yıldaki olayların benzerlerinden geçmeye hazırlanırken, eş zamanlı olarak iklimin son yıllara göre en ürkütücü yönünü göreceğimizi işaret ediyor.
Güneş-Oğlak- Satürn ilişkisi bambaşka insanları gündeme taşıyacağının altını çiziyor. Ülkemizde öne çıkan konuların başında ise ünlü isimlerin kanunlara karşı olan tepkileri gelecek. Disiplin gezegeni Satürn, işadamlarını ve cemiyet hayatından gelen kişileri göz önüne taşırken yine birilerinin hayatını mercek altına alacak.
Gündemi kimler dolduracak derseniz...
Siyasi kulisler hareketlenecek.
Türkiye'de yeni partiler gündeme gelecek.
Ekonomik iyileşmeler söz konusu olacak.
Eğitim sistemi gündemi dolduracak.
Türkiye'de yapılan arkeolojik kazılarda dünyada ses getirecek kalıntılar ortaya çıkacak.
Türkiye sanat ve spor üzerine birçok alanda ödül alacak. Özellikle sanayi ön plana çıkacak.
Satürn, tarımı da yakından ilgilendirdiği için tarımla ilgili yeni kanunlar söz konusu olacak.
Siyasi arenada konuşmaların dozunu artıracak olan tutulma aksı adım adım aktif olurken, gökyüzünün referansları en çok Ay tutulması üzerinden olacak.
Bitmedi; yarın da 2018 yılında neler olacağını anlatacağım.

ASTRO GÜNDEM
Bugün, ilklerin günü! Venüs- Jüpiter 60'lığı ilginç konuları medya aracılığı ile gündeme taşıyor. Yardımsever insanlar, yaptıkları hayırları medya üzerinden gündeme getirirken eleştiri oklarının hedefi haline gelecek. Özellikle kişisel hayatlarda büyük kargaşaya neden olacak olan bu açı, iyiliklerin dile getirilmesi olarak yorumlanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA