Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Saçınızı boyatmadan önce ay’a bakın

Yılın en kısa ama bir o kadar uzun geçecek ayına giriş yapmış bulunmaktayız. Bu ay özellikle saç boyatmayı, estetik operasyon yaptırmayı düşünüyorsanız lütfen ayın konumuna bakın. Şubat ayında Ay ve Güneş'in yan yana gelip Güneş tutulması gerçekleşeceğini de göz önünde bulundursanız, frekansı yüksek bir ayı kendi lehinize çevirebilirsiniz. Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2.5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay, boşlukta kalır. Bu duruma da 'Ay boşlukta' denir. Bu boşluk bir saat veya daha uzun sürebileceği gibi, günün herhangi bir saatine de denk gelebilir. Ay'ın bu boşluğu bizi nasıl etkiler? Astrolojide duygularımızı etkileyen Ay'dır. Ay'ın birçok şeklinin olduğunu hepimiz biliyoruz. Ay'ın bulunduğu burç; gün içerisinde ruh halimiz, ilgilendiğimiz konular ve diğer insanlarla iletişimimiz ile işleri ele alış biçimimizin nasıl olduğunu yönlendirir. Ay boşluktayken biz de kendimizi dağınık hissedebiliriz. Bu süre zarfında kafamız karışık olabilir, dikkat dağınıklığı yaşayabiliriz. Bu nedenle değerlendirmelerimiz hatalı olabilir ve yanlış kararlar verebiliriz. Kimi zaman olumlu başladığımız günü ruhsal bunalımlarla bitirebilir, bugün gözümüze güzel görünen, yarın çirkin görünebilir. Ay'ın sizi beslemesi için bu boşluk anlarını kendinize bir es olarak kullanabilirsiniz. Duygularınıza, içinize dönebilir, dünyevi konuları görmezlikten gelmeden, kendinize küçük molalar yaratabilirsiniz. Arkanıza yaslanıp sevdiğiniz müziği dinleyin, kitabı okuyun ya da dinlendirici yürüyüşler yapın. Başlamanız gereken yeni her ne işiniz varsa, Ay boşluktan çıktıktan sonra yenilenen ruhunuzla başlayın; kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ay boşlukta saatlerinde vakit kaybetmemek adına verdiğiniz kararlar önünüze sorun olarak çıkabilir. Yeni adımlar atmadan önce elinizdekileri bitirin. Dikkat edilmesi gereken tarihler: 3-8- 13-18- 20-22 Şubat

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Jüpiter ilişkisi e-ticaret konusunda yeni yaptırımları işaret ediyor. Teknoloji ve iletişim temelli konularda vergi artışı söz konusu olabilir. Teknoloji devi olarak bilinen markaları yeni engeller bekliyor. Kişisel hayatlarda ise motivasyonumuzu toplamamız gereken bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA