Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzü aslında ne anlatır?

Gelin iki tutulma arasından geçerken bugün farklı bir şeyler konuşalım. Mesela ne çok şey düşünüyor, bir yandan da ne kadar da çok şey tecrübe ediyoruz değil mi? Bir yandan ruhsal açlığımız, zihnimizdeki akışa bile yabancı kalan öz benliğimiz, hedeflerimiz, isteklerimiz ve keşkelerimiz… Bizim dışımızda olan bu radikal değişikliğin sebebi ise pişmanlıklarımız. Her sürecin bir sorumlusu olduğu gibi hiçbir şeyin evren yasasının dışına çıkamadığını unutmayın. Hedeflerin aslında hayallerimizden öte korkularımızdan uzaklaşmak için bir kaçış da olabileceğini bilin. Hayatta hiçbir şeyin tekrarı yok düşüncesi aklımızın hep bir köşesinde olsa da zaman ve olaylar farklı adreslerde bizi yine benzer duyguların içine atıyor. Başarı kelimesine olan aşkımız ise her geçen gün ulaşılmaz bir hal alıyor!
Peki neydi başarı? Batıda başarı statü ve yenilik olarak algılanırken, Avrupa'da konfor ve lüks olarak ele alınıyor. Çin'de üretim üzerine fark yaratma girişimleri başarıya karşılık gelirken, Ortadoğu'da itibar ve güç başarının ta kendisi olarak görülüyor. Sınırların içinde bile farklı algılanan başarı, gökyüzünde ise sınırsız bir tanımı üstleniyor. Evrenin paha biçilmez enerjisini hayatlarımıza katarak biçimlendirmeye çalışırken, kadim bilgelerin neyi referans aldığını iyi gözlemlemek lazım. Gezegenlerin mitolojik hikayesi bildiğimiz doğrulara çok uzak düşebilir. Var oluşun bir açıklaması var ise, bu hikayelerin de belli olgulara hizmet ettiğini unutmayın. Tarihi objektif değerlendirmekten uzağız ama geleceğin ve insanlığın gelişiminin devam edeceğini, evrende başka yıldızların da olduğu bir gerçek. Bize düşen ise belli kalıplara sadık kalırken, kendimizi aramaktan ve geliştirmekten, farklı metotları denemekten asla vazgeçmemek olmalı. Bir insanın olağan, üstü yeteneklere sahip olduğunu varsayarken, gök kubbedeki yıldızları hiçe saymamanızı öneririm.
Değişen dünyada, devamlı başarı ve keşfetme üzerine kurulu psikolojilerde, geçmişteki medeniyetleri bulmak veya sonsuzluğu keşfetmek an meselesiyken, zihninizdeki sınırları kaldırmanızın vakti geldi demektir. Dünyayı sarsacak keşiflerin döngüsünden geçerken insanlık, tarihe de vurgu yapacaktır muhakkak!



ASTROSIRLAR
Bugün Merkür-Neptün ilişkisi gizli tarikatları, sahte guruları ve uğruna harcanan büyük paraları medyanın gündemine taşıyor. Hizmet sektörü ile alakalı teknolojik gelişmeler yaşanırken, çalışanların hakları ile ilgili de spekülatif fikirler ortaya atılabilir. Bugün teknolojinin insan hayatının vazgeçilmezi olduğunu okuyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA