Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sert konuşmaktan kaçınacağız

Her alanda kendini gösteren, etkisi yabana atılmayan, birlikteliklerin, zekanın ve iletişimin yöneticisi Merkür, hepimizin hayatında somut gelişmelerin öncüsü olacak etkiler yaratacak.
Ele aldığımız her konuya ve adım attığımız her şeye engel olacak gelişmeleri rahatlıkla atlatacağız. Hayatımızdaki engellerin sorumlusunu aramak yerine tüm sorumluluğu kabul edecek ve çözüm yolları arayacağız.
Gelişime, bilgiye çok daha önem vereceğimiz bu süreçte bireyselliği en aza indirip kollektif bilinçle hareket etmeyi tercih edeceğiz.
Merkür'ü her ne kadar iletişim gezegeni olarak bilsek de, bu sefer Güneş tutulmasının da etkisiyle biraz daha güçlü olacak.
Yalnızca iletişimi değil birliktelikleri, evlilikleri, arada kalan konuları, olmaz denilen konuları da etkisi altına alacak ve adeta düşüncelerimizi sil baştan yazacak.
Bu döngüde iyi niyetin önemini çok daha iyi anlarken, geçmişten duyduğumuz pişmanlıkları da düzeltmeye çalışacağız.
Herkesin kendisinden sorumlu olduğunu bir kez daha anlayacak ve davranışlarımızı kontrol altına alacağız.
Gökyüzünün bu asi ve dinamik gezegeni nostaljiyi seven, savunma yönü güçlü bir burçta hareket eder de bizlere ruhunu katmaz olur mu?
Kendimizi başka nasıl hissedeceğiz derseniz...
Farklı bakış açımızı ortaya koymaktan çekinmeyeceğiz.
Yenilikçi yapımız ön plana çıkacak.
Adaletli olmaya özen göstereceğiz ve haksızlıklar karşısında savunmacı yönümüzü ön plana çıkaracağız.
Hiçbir konuda zihinsel gücümüzü göstermekten çekinmeyeceğiz.
İletişim konusunda şartlarımızı zorlayacak ve kendimizi ifade etmekten yılmayacağız.
Duygu ve düşüncelerimiz hızla değişecek. Karar vermekte zorlansak dahi doğru olanı mutlaka bulacağız.
İkili ilişkilerimizde sorunlarımızı halletmek için uğraşmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu döngüde 'Olmuyorsa olmuyor' demek o kadar da kolay olmayacak.
İkili ilişkilerde birbirini anlama çabası da kendini gösterirken, keskin konuşmalardan kaçınacağız.

ASTROGÜNDEM
Bugün Mars-Neptün 90'lığı ruhsal konularda çalışan kişilerin skandal haberlerini gündeme getirebilir. Aynı zamanda madde bağımlılığı ve kara para ticareti de manşetlere düşebilir. Özellikle dolandırıcılık ve iyi niyeti kötüye kullanma gibi olayları sıkça duyacağımız bugün, kendimizi de bu tür olumsuzluklar karşısında korumalıyız. Tehlikeli bir gün!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA