Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars kova burcunda hareket ediyor

Mars, kazanmak isteyene yönünü, kendini ortaya çıkarmak isteyene yolunu açacak. Mars'ın hava seyrine hazır mısınız? Mücadeleyi ve hırsı temsil eden Mars, özgürlüğe ve teknolojiye düşkünlüğü ile bilinen Kova burcuna dün itibariyle geçiş yaptı. Fark yaratan deneyimler yaşamamıza sebep olacak olan bu gökyüzü olayı, 14 Ağustos'a kadar bir ileri bir geri hareketiyle adeta Kova burcunun haznesinden çıkmayacak.
Mars'ın üç ay boyunca Kova burcunda hareket ediyor olacak olması bilimde çığır açarken dinleri de yakından ilgilendirecek.
Evet, doğru okudunuz; sıra dışı etkilerini, diğer gezegenlerin hareketleri ile birleştirip aklımızı allak bullak edecek, hayatımız her yönden mercek altına almamızı ve korkularımızın üzerine gitmemizi sağlayacak.
Bu süreçte güçlü kalmak için kimse elinden geleni ardına koymayacak.
Doğum günlerinden düğünlere, davetlere kadar birçok sosyal ortamda herkesin birbirine tavır takındığına şahitlik edeceğiz.
Özgün ve yenilikçi olanlar için ise güzel günler yaşanacak.
Özellikle orijinal fikirler üretebilen biriyseniz her an köşeyi dönebilirsiniz diyor Mars.
Bugünden itibaren risk almanın adeta bir hobi haline geleceğine de tanıklık edeceğiz.

İSTEMEK ŞART!
Herkes hayat yolunda verdiği mücadeleyi kazanmak istiyor. Bu süreçte savaşın asla iki kazananı olmadığına da tanıklık edeceğiz.
Emek vereni, kaderini seveni destekleyen gökyüzü, mücadele etmekten pes etmeyen kişileri hedefine alacak. Özellikle modayı, tekstili, modacıları zorlayacak Mars-Kova hali, eğitim sistemine ve sağlık sektörüne de büyük değişimler katacak. Bununla da sınırlı kalmayacak olan Mars, gündeme sağlıklı yaşamayı taşırken, farklı spor ve güzellik anlayışlarını da yaygınlaştıracak.
Mars ile karşı karşıya kalmak istemiyorsanız, Haziran ayının sonuna kadar planlarınızı sakın bırakmayın derim, çünkü Haziran ayının sonunda Mars'ın geri hareketi başlayacak.
Zeka gücü yüksek olan, kazanmaya çok yakın olacak.

ASTROGÜNDEM

Gökyüzü, otoriter figürler için baskın kararları işaret ediyor. Günlük yaşamda kaotik bir hava hakim olurken para piyasası ile ilgili spekülasyonlar söz konusu olabilir. Uluslararası ticaret dünya gündeminde olurken, deniz yolları ile ilgili yapılan kıtalar arası pazarlıklar da konuşulmaya başlanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA