Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın Dolunay gerçekleşıyor

Haziran ayına girmemize günler kala Mayıs ayının kapısına adeta kilit vuracak Dolunay, Haziran ayında bir günde hayatlar, şirketler, ülkeler ne kadar değişir bize deneyimletecek.
Bu Dolunay'ın görevi, neler yaptığımızı, neleri geride bıraktığımızı bize hatırlatmak.
Bugünden itibaren dünya olarak şaşırtıcı haberler okuyacağız. İşte tüm bunları bize tekrar tekrar hatırlatacak bir Dolunay ile karşı karşıyayız. Bugünlerde emin olmanız gereken tek bir konu var, o da zamanın freni patlamış bir kamyon hızında geçtiğini fark edecek olmamız. Gezegenler toprak temasında köşe tutmuşken yeniden duygulanmamız için harekete geçtiler. Neler olacağını merak ediyorsanız okumaya devam edin.
Dolunay yarın 17:20 sularında Yay burcunda meydana gelecek.
Dolunay ateş burcunda meydana gelirken, karşıt burcunda yer alan Güneş; medyayı, gazetecileri, yazarları, mimarları, tasarımcıları ve iletişim temelli meslekleri ön plana çıkaracak.
Döngü, bu meslek alanlarında emek verenleri sarıp sarmalarken gelir düzeylerini düzene sokacak. Aynı zamanda dost ve düşmanları da ortaya çıkaracak.
Ailenin en yaşlı bireylerinin sağlık problemleri bu döngüde gündeme gelebilir. 1933-34 doğumlu olanları bu süreç yakından ilgilendiriyor. Bir yandan ailede alınması gereken bazı konularda karar aşamalarını oluşturacak.
Dolunay'ın dikkat çeken diğer etkisi ise toprak hareketlerini tetiklemesi olacak.

EVLENMEYEN KALMIYOR
Uranüs'ün Boğa burcuna geçmesinin bu Dolunay'ın üzerinde oldukça etkisi olacak. Bir yandan da gündelik yaşamlarımızı ve alışagelmiş konuları da altüst edecek. Farklı tatlarda sürprizler yaratacağını da göreceğiz.
Uranüs, ateş burcundan ayrılırken sabit etkide yer alacak ve Venüs ile ilişki kurması bu süreçte önemini artıracak. Uranüs'ün Venüs ile iletişim kurması müzmin bekarları evlendiriyor.
Asla olmaz dediğiniz evlilik kararları geliyor.
Arkeolojik tarihi olan yerler, gündeme gelebilir.

ASTROGÜNDEM

Zaman sana uymazsa, sen zamana uy! Merkür- Ay Düğümü iletişimi, eski alışkanlıkları ve ilişkileri gündeme getirirken zaaflarımız ile yeniden yüzleştiriyor. Ünlü isimleri eski eşleri ya da sevgilileri ile tekrar görebiliriz. Dünya siyasetinin hareketleneceği bugün özellikle Venezüella gibi ülkelerde yaşanan trajik olayları konuşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA