Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hazıran dünyayı değiştirmeye aday

60 günlük bir döngüye hoş geldiniz. Haziran ayından bahsederken Temmuz ayına referans yapacak bir aya girdiğimizin altını çizmek isterim. Çünkü bu iki ayı birbirinden ayırmayan gökyüzü olayları selamlıyor bizi. 'Bu kadar da olmaz' dediğimiz konular gündeme gelirken yeni dünya düzeniyle bizi tanıştırmaya çalışacak. 13 Haziran'da şaşırtırken 21
Haziran'dan sonra deyim yerindeyse dumur edecek kirli Dolunay'ın kalbinden geçeceğiz. İç ve dış politikada bitmeyen konular ile gündemin hızla değiştiğine tanık olacağız. Son yıllarda ekonomik kriz yaşayan ülkelerin baş kaldırışını da izleyeceğiz. Haziran ayındaki gökyüzü olayları, doların dünyada popülaritesini sarsacak. Tabii bize yansıması hemen olmayacak. Haziran ayı herkese çok farklı deneyimler yaşatacak. Özellikle 13 Haziran'da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Yeni Ay, Ay burcu İkizler olan Türkiye'nin natal haritasında çok etkili olacak. Eğer kamuda çalışan bir okurumsanız; bekleyin ve işinizde önemli bir karar almamaya çalışın derim. ABD ise kendi sıkıntıları ile uğraşacak.


ASTROGÜNDEM
Merkür-Mars 120'liği meydanlarda hararetli konuşmalara neden olacak ve dünyadaki din adamlarını buluşup görüş bildirmeye, ülke liderlerini ise yeni açıklamalara itecek. Uluslararası arenada akışın hız kaybetmeden devam ettiğini göreceğiz. Özensiz olarak kaleme alınmış köşe yazıları bugün sosyal medyanın gündemi olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA