Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yuva kurmak isteyenler dıkkat!

Bugün evlilik üzerine mini bir test yapalım...
Evlenmek istediğiniz kişi sizin için doğru insan mı?
Genellikle bir insanla ne kadar süredir tanışıyor olduğunuz, onu ne kadar tanıdığınızla eşdeğer değildir. Birlikte bir hayatın sorumluluğunu alacak kadar o kişiyi tanıyıp tanımadığınız çok önemlidir. Kaldı ki birbirini tanıyan insanlar bile aynı evin içine girdiklerinde anlaşamayabilirler.
Bu sorunun cevabını bulabilmek için öncelikle nasıl bir eş modeli aradığınızı bilmemiz gerekmektedir.
Kişiyi tanımak için geçmiş yaşamına bakmak ve çevresinde nasıl bir izlenim bıraktığını izlemek en iyi yöntemlerden biridir.
Birlikte olduğunuz kişinin evliliğe ve çocuk sahibi olmaya bakışı nedir?
Bu soruların cevabını önce kendinize vermeli, sonra da bu konuları dürüstçe sevdiğiniz kişiyle paylaşmalısınız.
Kendinizi yeterince tanıyor musunuz?
Tüm bu sorulara doğru yanıt verebilmek ve hayatınızın her alanında pişman olmayacağınız kararlar alabilmek için kendinizi iyi tanımanız gerekmektedir. Bu soruyu kendinize yöneltmediğiniz için evlenmeyi düşündüğünüz kişiyi ne kadar iyi tanıdığınız da önemlidir. 'Ailemde, çalışma ve sosyal ortamlarımda ben nasıl biriyim, ikili ilişkilerimde nasıl bir iletişim yolu izliyorum?' Bu gibi sorulara dürüst yanıtlar vererek kendi istek ve arzularınızı keşfedebilirsiniz. Aklınızda soru işaretleriyle bu yolculuğa çıkmamalısınız.
Ortak yönlerimiz neler?
Eğer mantık evliliği değilse eş seçiminde yapılan hatalardan biri de sevgi odaklı hareket etmektir.
Oysa birinci planda hayat felsefelerinizin ve hayata bakış açılarınızın azami düzeyde uyuşup uyuşmadığı gelir. Nişanlılık süreci sorularınızın cevabını bulmak için idealdir.
Peki bu yazıyı niye yazdığıma gelecek olursak... Satürn Oğlak seyri tüm bekarları evlendirmeye çalışırken, aile baskısını çok yaptığını hissedenler bilir. Bu yazımda Satürn baskısını da, kendinize sormanız gerekenleri unutmamanız için kaleme aldım.
Evliliğin bir oyun olmadığını da hatırlatmak istedim.


ASTROGÜNDEM
Görünen köy kılavuz istemez. Ay-Merkür 120'liği toplumsal birliği oluşturacak, ortak hafızayı canlandıracak gelişmeleri işaret ediyor. Özgürlüğümüze olan düşkünlüğümüz daha da artarken, dünya medyasında çeşitli protestolara şahit olabiliriz. Kişisel isteklerimizin ön planda olacağı bir gün yaşayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA