Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dikkat! Uranüs meydanlara iniyor

Uranüs'ün toprak burcuna etkileri tam olarak başladı.
Bugünden itibaren birçok kişiye kolları sıvatırken hayatlarımıza dört elle sarılmamızı sağlayacak. Uranüs'ün hedefinde önce kimler var diyecek olursanız; ilişkilerinde belirsizliği olanları, evliliğini bitirmiş ama bir türlü çevresine söyleyemeyenleri harekete geçirecek.
Güneş, İkizler burcunda hareket ederken iletişimin hız kazanması bir yandan da dedikodunun, aile olaylarının ve sosyal medya üzerinden çıkacak tartışmaların fitilini ateşleyecek. Hiç görmediğimiz açıklamalara, boşanmalara, ayrılıklara, tartışmalara şahitlik edeceğiz. Güneş'in hava burcundaki hali ve gezegenlerin toprakta diziliminin hiç mi yararı yok diyecek olursanız; var, hem de yıktığından büyük yaptırımları var. Aile şirketlerine, ev alıp satmak isteyenlere, hukuksal problemi olanlara, vergi borcu olanlara, yaştan emekli olamayanlara, tarımla uğraşmak isteyip cesaret edemeyenlere, miras, hak, tazminat gibi konuların içinden çıkamayanlara Uranüs deva olacak. Peki Uranüs'ün gazabına uğramamak için ne mi yapmalı? Arayışta olup da bir planınız yoksa işte Uranüs sizi hedefine alabilir ve yaprak gibi savrulabilirsiniz. Uranüs'te dirsek atmayı bekleyen Neptün'ü de anlatmadan geçemeyeceğim.
O da nedir derseniz o bana kalsın der, dünyada büyük olaylar olacak anlamına geliyor derim.
Eğer değiştiğinizi hissediyorsanız haritanızda Uranüs aktiftir anlamına geliyor. Uranüs'ün toprak seyrini incelerken fark ettiğim en önemli detay ise 2018 yılının ikinci yarısında aynı cümleleri kullananlara, aynı sözleri verenlere, aynı savunmaları yapanlara, hatta aynı kalmak isteyenlere fırsat vermiyor oluşu.
Hayat çok daha hızlı akacak!
Kaybetmekten korkanlara, sevmekten sakınanlara, bir konuyu hayatında fanatik hale getirenlere, 'Benim dediğim olacak' diyen intikamcılara, 'Ben neler yaptım sizin için' diye söylenenlere, sorumluluk almayanlara, 'Ben varsam siz varsınız' diyenlere, 'Şansım hep yaver gitti' diyenlere hayat kırmızı kart gösterecek.

ASTROGÜNDEM

Güneş-Neptün 90'lığı medya sektöründe yeni bir dönemin başladığını işaret ediyor. Köklü medya kuruluşlarında değişimler üst üste yaşanırken ünlü iş insanları da gündeme gelebilir. Özellikle bir süredir açıklama yapması beklenen kişilerin söylemleri konu olurken, sosyal medyaya ve basına farklı yansıyabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA