Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün yeni ay gerçekleşiyor

Yılın belki de yenilikleri getiren ilk Yeni Ay'ı ile sizi tanıştırmak isterim. Bu Yeni Ay'ın gündemi oldukça kabarık ve yoğun olacak. Geçmişte fazlası ile gündem olmuş konuları yeniden bizlere sunacak. Psikoloji ve psikiyatri alanlarındaki uzmanlar ve çalışmaları da bu Yeni Ay'ın konusu olacak. Düşünceleri ve bilinçaltını yönetirken bir yandan yeni fikirler geliştirmemizi sağlayacak. Yönetimlerin dikkatini dağıtan Yeni Ay, bireysel hayatlarımızda aksine kolaylıklar sağlayacak. Adım atma ve cesaret etme eğilimimiz ise artacak.
Korkularımızdan arınmak, zihinsel aktivitelere yönelmek, kaygılı düşüncelerden arınmak bu sürecin ilkesi olacak.
Karar mekanizmamızı doğru bir yöntemle çalıştıracağımızı iletmek isterim. Özellikle değişken ve hava burcu olan yakınlarınıza muhakkak teşvik edici olun.
Çünkü İkizler burcunda meydana gelen Yeni Ay; yapıcı, yatırımı yüksek, bireysel hayatlara dokunan, güven veren ve sağlam adımlar atılmasına yönelik iyileştirici etkiler barındırıyor.
Sevdiklerinizle, yakınlarınızla Yeni Ay'ın olumlu taraflarını paylaşmanızı öneririm. Körü körüne inandığımız her konuyu yeniden süzgeçten geçireceğiz. Aileden, geçmişten ve toplumdan gelen dayatılmış bilgilerden kolaylıkla sıyrılmayı başarıyoruz. Düşüncelerimizin değişimine etkisi olacak Yeni Ay, kaderimizde de büyük oranda farklılık oluşturacak.
Yeni Ay esnasında Mars-Ay düğümü ile kavuşum yapıyor olacak. Tüm bu açıların ahenkle dans edişi bazı alanları yerinden sarsıyor. Sosyal medya, dünya arenasında yer edinen ünlü isimleri, dijital platformları ve varlıklı kişilerin sorunlarını ortaya dökecek.
Aslında çok uzağımızda olan, hayallerimizde yaşattığımız, hatta imrendiğimiz, özendiğimiz bu kişilerin yaşamlarının ne denli zor olduğunu göreceğiz.
Çıkarların ve ilişkilerin bu döngüde birbirine eşlik etmesi bilinmezleri de ortaya çıkaracak.
Kariyeri, ünü ve serveti için insanların ödedikleri bedelleri göreceğiz.
Seçtikleri yolların hiç de kolay olmadığını fark edeceğiz.


ASTROGÜNDEM
Kim olursan ol, kendinden vazgeçme. Merkür- Uranüs 60'lığı siyasetin ve toplumsal konuların iç içe geçtiği günlerin başlangıcını bugünle yapıyor. Donald Trump, sosyal medya hesaplarını dünya gündemine taşıyabilir. Borsa ise hareketliliğine devam ederken, itibar kaybeden markalar arka arkaya gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA