Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sevgimizi gösterme zamanı

Dün gece itibariyle gösterişi ve cesareti ile bilinen Aslan burcuna geçiş yapan aşk gezegeni Venüs, sevgimizi ortaya koyma zamanı olduğunu işaret ediyor. Venüs, Aslan burcunda kendini iyi hisseder ve adeta Aslan burcunun gücüyle birleşir. Bu da demektir ki sevgi, aşk dolu, samimiyetin sorgulanmayacağı günler yaşayacağız. Venüs'ü Aslan burcunda olan insanlar her şeyden önce çekicidir. Kendini beğenir ve istediklerini elde edebileceğine de güvenir. Dolayısıyla da aşkta talihi açık sayılabilir, vazgeçmeden amacının peşinden koşar. Eninde sonunda da sevdiği kimseyi elde eder.
Venüs'ün Aslan burcundaki seyri; gösterişi, cesareti, güzelliği desteklerken bir taraftan da egoyu besleyecek. Evet, sevgimizi göstermekte sınır tanımayacağız ancak sevgimizin karşılığını da hemen görmek isteyeceğiz. Sabit etkide olan Aslan burcunda hareket eden Venüs, aynı zamanda bu süreçte başlayan ilişkilerin de uzun soluklu olabileceğini işaret ediyor. Vazgeçmek yerine mücadele etmenin popüler olacağı günler yaşayacağız.
Eğer 1984-1998 yılları arasında doğduysanız ve yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız bu sürecin size çok iyi geleceğini göreceksiniz. 1970-1984 yılları arasında doğmuş evli kişiler ise evliliklerine bir şans daha vermekten çekinmezken, hata görmek yerine kendilerine odaklanacaklar. Özellikle 1960- 1969 doğumlular ve hayatına yeni bir düzen kurmak isteyenler, attığınız her adım uzun vadede size olumlu dönebilir.

BURÇLARA ETKILERI
KOÇ: Sosyal hayatınızın oldukça hareketleneceği bu süreçte yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.
BOĞA: Alışkanlıklarınızı değiştirebilir, yaşam alanınızda değişiklikler yapabilirsiniz.
İKİZLER: Hayata geçirmek istediğiniz projeleriniz için çok güzel bir şans kapısı açılabilir.
YENGEÇ: Maddi ve ticari atılımlar yapabilir, yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz.
ASLAN: Kişisel görünüşünüzle ilgili radikal değişimler yapabilir, estetik operasyonlar yaptırmak isteyebilirsiniz.
BAŞAK: Uzun zamandır sakladığınız sırların ortaya çıkması ile hayatınızın yönü değişebilir.
TERAZİ: Sosyal çevreniz ile bağlarınız güçlenirken, sürpriz bir birliktelik yaşayabilirsiniz.
AKREP: Sosyal statünüz ile ilgili gelişmeler olurken yeni bir işe de başlayabilirsiniz.
YAY: Gündemine bir anda kısa süreli yolculuklar ve ülke değişikliği girebilir.
OĞLAK: Miras, hukuki davalar ile gelirinizi artırabilir, ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz.
KOVA: Yeni ortaklıklara imza atabilir, mevcut işiniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.
BALIK: İş hayatınızda köklü değişimler olabilir, taşınma planı yapabilirsiniz.


ASTROGÜNDEM
Venüs-Neptün iletişimi dünyaca ünlü çiftlerin, hatta politikacıların gizli ilişkilerini dünya basınına taşımayı planlıyor. Bugün, şirket ortaklıkları olanları yakından ilgilendiriyor. Tekstil sektörünü zorlayan bir süreç başlıyor. Kişisel hayatımızda ise sahip olduklarımıza çok daha da sıkı sarılırken, yüklerimizi atmaktan çekinmeyeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA