Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kendi dünyanızın yalnızı olmayın

Güneş bugün İkizler burcunun son derecelerinde seyir alırken, Venüs, Aslan burcunda sevgiyi aramanın peşine bizi düşürmüşken; neyi neden istiyoruz bir kez daha düşünüp hatırlayalım.
Ne zaman hatalarımızla barışırız kim bilir. Kapılıp gittiğimiz rüzgarın sonunu düşünen yok. Sevilmek isteyenlerin sayısı binler, bir o kadar da sitemkar diller. Bir fark etsek farkındalık kelimesini ayağa düşürmeden içselleştirsek… Birbirimiz için sağlıklı olsun, iyi olsun desek, zincir vurmasak temennilerimize… Sevgisi kalbinden taşanları, daha fazlasına değil yettiği ile mutlu olmayı nasip etsin Allah… Kem gözlerle yaşamak nereye kadar; kol kola diz dize yaşayalım.
Ölenlerimizi hatırlayalım.
İçimize bakalım gelip giderken, hep yanımızda olacak içimize… Geçmişimizden sadece biz sorumluyuz, acılar herkesin yüreğinde yük.
Sevmekten bıkıp usanmayacağımız birini bulduğumuz zaman kalbimizden kopup giden sevgiyi burnundan getireceğimiz anlamına gelmez.
Herkes önce kendini aldatır, kendine yalan söyler, söylediklerinin içinde kaybolur. Yapmaktan bıkıp usanmayacağımız hiçbir şey bu gezegende yaşamaktan başka, hepsinden bir gün yorulacağız.
Bir şeyleri eksik, bir şeyleri çok güzel yapacağız; yeter ki bıkmayalım, yorulmayalım.
Bir gün kayalıklara vuran kalbimizin baharında yeniden çiçekler açacak; yeter ki acıya teslim etmeyelim ruhumuzu.
Duyduklarımıza, gördüklerimize saatlerce kafa yormamalıyız, bazen hayatın olağan akışına uymak lazım. Herkesin hayatından taşınmaya kalkışmak zor iştir, bazen gitmeleri başkalarına bırakmak gerekir.
Gelin bugünümüze sarılalım, şükredelim.
İyi bayramlar…

ASTROGÜNDEM

Uranüs-Neptün 45'liği kişisel özgürlük haklarını ve farklı yaşam biçimlerini politik söylemlerin malzemesi yapabilir. Geçmişte dünyada benzeri bulunan protestoların tekrarı gerçekleşebilir. Özellikle krallık ile yönetilen ülkeler basın tarafından mercek altına alınırken, sansasyonel haberler okuyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA