Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Astrolojiye göre seçim gündemi

'Asla inanmam' dediğiniz gelişmeler başlıyor. Oğlak burcunda gerçekleşecek Kirli Dolunay'ın etkileri başlamışken yapılacak seçim hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının haberciliğini de yapacak. Gökyüzü 'Yeniden başla' derken yalnızca Türkiye'yi değil dünyayı da sarıp sarmalayacak. Ülkemizin Natal haritası seçim gününün özel olarak seçilmiş bir gün olduğunu da düşündürüyor. Neden mi? Çünkü saat 17.00'ye kadar Ay, Akrep burcunda ve Türkiye'nin burcu da Akrep… Ay'ın Akrep burcunda konumlanması seçime katılımın yüksek oranda olacağını vurgularken, akşam saatlerinden itibaren gündemin çok farklı ve hareketli olacağını da işaret ediyor.
Aslına bakarsanız bugün birçok detayı fark edeceğimiz konulara değineceğiz.
Türkiye'nin burcu üstünde konumlanan Ay, ne olursa olsun yenilenmenin, kim gelirse gelsin değişeceğimizin haberciliğini yapacak.
Güneş'in Yengeç burcundaki seyri de Türkiye'nin natal haritasında yükseleniyle kavuşuyor olacak. Açıklamalar, istifalar, uzun yıllar tarihe not düşülecek olayların yaşanabileceğini ise yine Satürn'ün ülkemizin yedinci evine düşmesinden yorumlayabiliriz.

ILGINÇ SONUÇLAR
Yeni bir döngünün başlayacağını ve yeni bir açılımın oluşacağını düşünün. Bugün beklemediğimiz kişilerden beklemediğimiz çıkışlar görebiliriz.
Türkiye siyasete odaklı bir günden geçerken fedakarlıklar, ilginç kareler ve en önemlisi sandıktan şaşırtacak sonuçların çıkacağını vurguluyor feleklerin seyri.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Satürn kontağı diplomatik yetenekleri ön plana çıkarırken, günün genelinde siyaset yer alacak. Güneş, Türkiye'nin yükselen burcunda konumlanıyor. Bugünün sonuçlarının birçok ülkeyi de yakından etkileyeceğini işaret ediyor. Türkiye'de kelebek etkisi yaratacak bir sürece girdiğimizi fark etmeye başlayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA