Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kova Burcu değişimi kalbinde hissediyor

Sevgili Kova burçları, 2018 yılının ilk yarısı her ne kadar beklentilerinizi karşılamasa da deneyim olarak görebileceğiniz olaylar yaşayarak kendinize pay çıkarmayı başardınız. 2018 yılının son ayları size yaşamdan umduğunuzu verirken, Ağustos ayında yaşanan tutulmalar ile bu zamana kadar size engel olanın kim ya da kimler olduğunu fark ettiniz. Kendinize dost olarak bildiğiniz kişilerin aslında gerçek yüzünü görecek, kıskançlıklarının sebeplerini çok daha iyi anlayacaksınız. İçinizdeki sevgiyi, gerçekliği görenlerle çıkacağınız uzun süreli hayat yolculuğu sizi daha da ileriye taşıyacak. Ekim ayında gökyüzünün yüksek temposu sizi biraz zorlasa da Kasım ve Aralık aylarının sakinliği ve güzelliği yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanıza neden olacak. Her zaman değişimden yana olan gönlünüz 2018 yılının ilk yarısında yorulmuş olsa da yılın geri kalan ayları size çok iyi gelecek ve yeni kararlar alarak yaşamınıza farklı bir yön vereceksiniz. Özellikle iş hayatınız adına çok güzel gelişmeler yaşayacak, geçmişin yüklerini sırtınızdan atacak, gönlünüzü güzelliklere açacaksınız. 2018 yılının son ayları sorgulayıcı yönünüzü törpüleyeceğinizi işaret ederken; sorduğunuz soruların cevabının yine sizde olduğunun da altını çiziyor. Bir süredir aşktan çok iş düşünen bir Kova burcuysanız, Ekim ayında düşünceleriniz değişebilir. Aşka karşı mesafeli olmayan yanınız daha da ön plana çıkacak ve hayatınızın aşkını bulacaksınız. Eğer ilişkiniz var ya da evliyseniz, özellikle Kasım ve Aralık aylarında adeta ikinci baharınızı yaşayacaksınız diyebilirim.

ASTROGÜNDEM

Dünyanın her köşesinde hissedilecek Dolunay, Boğa burcunda meydana gelecek. Dolunay, İsrail ve Filistin sorunlarını bugünden itibaren tekrar gündeme taşımayı planlıyor. Ortadoğu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, bazı ülkeler dünya basınında konuşulacak. Ay-Dolunay fazı, haklarla haksızlıkları ayrıştırıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA