Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

60 günlük değişim dönemine hoşgeldiniz

2018 yılı son hızla akıp giderken, Kasım ve Aralık ayları bize çok şey öğretecek.
Hatta hayatımızın geri kalanında unutamayacağımız anıların da mimarı olacak. Kimine göre 2018 yılı çoktan bitmiş olmalı ancak bilmelisiniz ki bu yıl düşündüğünüz ya da planladığınız gibi bitmeyebilir.
Bu yıl, yeni bir yılın ruhuna bürünmek oldukça zor olacak.
Aralık ayının son gününe kadar 2018 yılının enerjisinde kalmaya devam edeceğiz ve deyim yerindeyse yeni bir yıla içsel olarak oldukça sorgulayan bir giriş yapacağız.
Kasım ayında yarım kalan konular, ilişkilerdeki sorunlar tekrar gündeme gelirken, yılın son ayı Aralık, tüm bu mevzulara nasıl çözüm bulunacağını öğretecek.
Günler haftaları kovalarken, yılın sonunda artık değişimi kabullenmiş olduğumuzu fark edeceğiz. Bu süreci kabullenmiş olup 'Zaten koşturuyorum bin tane sorumluğum var' diyenlere ise 2019 yılı gelmeden hediye gibi haberler verecek. 'Gündemimiz neler olacak?' derseniz...
Maddi konular, yanlış riskler herkesin derdi olacak.
Ünlü isimlerin sansasyonel haberlerine yenileri eklenecek.
Meslek odalarına kayıtlı olmadığı halde uzmanlığını ilan eden isimlere yasak gelecek.
İyi niyetli kişilerin aslında ne kadar da art niyetli olduğunu göreceğiz.
Sürpriz evlilik kararlarını, beklenmedik boşanma haberleri gölgeleyecek.
Yıldızı parlayan isimlerin aynı hızla ortalıklardan kaybolduğunu konuşacağız.
Kemerlerinizi bağlamanızı tavsiye ederim; önümüzdeki 60 gün daha önce yaşadığımız günlere benzemeyecek.

ASTROGÜNDEM

Güneş-Plüton iletişimi dünyada 1949 yılında kurulan şirketleri gündeme getiriyor. Günün gündeminde uluslararası şirketlerin yapılanmaları ve ekonomik şartları yer alacak. 1949 doğumlu siyasilerin ve ünlü isimlerin de gündemde olacağını ve İngiltere prenseslerinin magazine konu olduklarını göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA