Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kasım ayında bu günlere dikkat!

Kişisel hayatımızı, çevremizdeki kişilerin yaşadıklarını ve dünya gündemini takip etmeye çalışırken pek çok ayrıntıyı da gözden kaçıracağız. Kasım ayının rengini ilk gününden anlamak pek mümkün olmayabilir. Gezegenlerin seyri gökyüzünü abluka altına alırken, özellikle bazı günlerle ilgili de uyarılarda bulunuyorlar.
Ay'ın hiçbir gezegenle temasının bulunmayacağı günlere vurgu yapan gökyüzü, bugünlerde kendimizi huysuz hissedebileceğimizin de altını çiziyor. Duygularımızı etkileyen Ay'ın birçok şeklinin olduğunu köşemde sık sık kaleme alıyorum. Bu çok çeşitlilik ruh halimizi etkisi altına alırken, karşımıza bazı engeller çıkmasına da neden olabiliyor. Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2.5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay, boşlukta kalır ve bizler de boşluk halinin etkilerini sorunlar yaşayarak hissederiz.
Ay boşluktayken dikkat etmemiz gerekenler ise şöyle:
Konsantrasyon bozukluğunun, dikkat dağınıklığının yüksek olduğu saatlerdir.
Bu süreçte başlayacağınız yeni bir işin olumlu sonuçlanmama ihtimali çok yüksektir. Hatalı kararlar alınabilir.
Düzenleme ile ilgili bu zamana kadar ertelediğiniz rutin işlerinizi yapabilirsiniz. Örneğin; evinizde ya da iş yerinizde dolabınızı, çekmecelerinizi toparlamak, birikmiş ev işlerinizi yapmak, e-postalarınızı temizlemek.
Sizi yargılama ya da üzerinizde söz söyleme hakkına sahip olabilecek hiç kimseyle tartışmaya girmeyin. Hakim, avukat, öğretmen, polis, asker gibi.
Kurmak istediğiniz olumlu diyaloglar planladığınız gibi ilerlemeyip aksine tam ters yönde bir bitiş gösterebilir. Oldukça önemli iletişimleri, e-posta göndermeyi, arama yapmayı erteleyin.
Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde dış dünyadaki sorumluklarınızdan sıyrılmaya çalışmanızda ve maneviyata dönmenizde daha çok fayda vardır.
Ayın boşlukta olduğu bugünlere dikkat: 6-8-18-22-29.



ASTROGÜNDEM
Jüpiter-Chiron 120'liği büyük markaları öne çıkarırken geçmişteki hikayelerine vurgu yapıyor. Uluslararası ticaretin ön planda olacağı bugün birçok farklı sektöre dair haberler okuyabiliriz. Sosyal paylaşım ağlarının akışı gündemin belirleyicisi olurken, gündem aynı zamanda çocukları da konuşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA