Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Devran döndüren Dolunay, bu Dolunay!

Bugün sabaha saatlerinde gerçekleşen Dolunay, bildiğimiz doğruları bir kez daha gündeme getirecek. Değişken bir burçta meydana gelmesi, beraberinde değişimi de getirecek. Bu süreçte yöneticiler, liderler, toplumda önemli gelişmelere mâl olmuş yapı ve kişiler ani ve ön görülemez kararlar alabilir. Merkür Retro'sundan da ilham alan Dolunay ile birlikte fikirlerimiz havada uçuşabilir, birbirimizi dinlemekte zorluklar çıkarabilir. Bu döngünün teknoloji ile kemik sırtı olan yapıların da döngüsü olduğunu belirtmek isterim.

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay, kasım ayının kapanışını değil aslında aralık ayının bir nevi duyurusunu yapacak. Mars, Merkür, Ay, Güneş ve anın yükseleninin değişken burçta olması, sert açıların etkisi ve gezegenlerin birbiri ile uyumsuzluğu gökyüzünde önemli bir düellonun olacağını, enerji sıkışmalarının meydana geleceğini işaret ediyor.

Uyarılar;

· İşlerini avantaja çevirmiş bazı kişilerin projeleri durabilir, yavaşlayabilir.

· Eğer çevrenizde enerjisi yüksek insanlar varsa minimal de olsa depresyona girdiğini gözlemleyebilirsiniz.

· Ailenizde öfkeli, asabi kişiler varsa tepkisel çıkışlar yapacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

· Çalıştığınız ortamda öfke kontrolünde zorlanan insanlar ile yüz göz oluyorsanız değişken ruh hallerine tanık olabilirsiniz.

· Sosyal medya fenomenlerinin, ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarının hacklendiğini duyabiliriz. Bu sebeple sizler de bu anlamda önleminizi almalısınız.

· Tepkilerimizi kontrol edemeyebilir, ruh halimizde ani değişimler yaşayabiliriz.

Pozitif yanından çok mesaj veren bir tarafı olduğunu ajandanıza not etmenizi rica ediyorum. Eğer bu akşam büyük planınız yoksa evinize erken gidip bol bol dua edebilirsiniz. Üzerinizde anlamsız bir enerji olduğunu düşünüyorsanız mutlaka erken uyuyun.

Astrogündem; Büyük hesaplaşmanın 2018 versiyonunu seyrettirecek, nabzı yükseltecek Dolunay, İkizler burcunda gerçekleşirken terör örgütlerinin, yasa dışı yapılanmaların hangi amaca hizmet ettiklerini, arkalarındaki güç ve kirli oyunları ortaya çıkabilir. Diğer taraftan da tüm dünyanın gündemine oturacak finans hareketliliği, kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmaları gündeme getirebilir.

KOÇ: Bugün pek de emin olmadığın konularda keskin konuşmalar yapman, ilk etapta gerginlik yaratabilir. Fakat bu gerginlik yerini daha sonra samimi konuşmalara bırakacak. Eğitime yönelik her türlü faaliyette bulunman seni geliştiriyor. Önüne çıkan fırsatları bu doğrultuda değerlendirmen hayatına farklılıklar katabilir. Bugün aynı zamanda ikili ilişkilerin adına önemli bir gün.

BOĞA: Çalışma ortamındaki arkadaşlarınızla artan diyalog sorunlarını önlemek adına empati kurmaya önem vermelisin. Başkalarının yapması gereken işlerin üzerine kalması seni sinirlendirebilir. Tepkilerini göstermekten çekinmeyeceğin bir gün. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, piyasadaki iniş çıkış seni kaygılandırabilir.

İKİZLER: Kariyer konularında planlar yapmak ve ortaklaşa hususlarda uzman kişilerden fikir alman önünü açacak. Aşk konusunda mevzuları daha derinlemesine ele almak seni gerebilir. Birlikte olduğun kişi ile geleceğini görmekte zorlanabilirsin. Bu yüzden daha sorgulayıcı yaklaşımlarda bulunabilirsin. Telefonuna hemen dönmediği için aklına bin bir düşünce gelmesi bile mümkün!

YENGEÇ: Önemli anlaşmaların gündeme geldiği bugün de işinle alakalı birçok konuda alım satım mevzuları gündeminde olabilir. Birlikte hareket ettiğin kişiyle ortaklaşa karar vermeniz son derece önemli. Yuvanda mesuliyetlerinin artması nedeniyle ev içinde aile üyeleriyle çekişmeler yaşaman seni geriyor ancak kendini dengede tutmaya çalışmalısın.

ASLAN: Bugün üçüncü kişilerin yorumları, çevrendeki bazı insanlarla ilgili şüpheye düştüğün konulara parmak basabilir. Bu yüzden sevdiğin insanın sosyal medya hesaplarını ve telefonlarını karıştırmaya kadar işi götürebilirsin. Eğer heyecan duymakta zorlandığın bir ilişkin varsa bugün yapıcı olmak koşulu ile konuşmayı deneyebilirsin.

BAŞAK: Rakipsiz olduğunu düşündüğün konularda aslında rakiplerin olduğunu fark edebileceğin bir gün. Son günlerde anlayışlı davrandığın bazı insanların iyi niyetini suiistimal ettiklerini fark edebilirsin. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, başvuru yaparken, özgeçmişindeki iletişim bilgilerini bir kez daha kontrol etmen gerekebilir.

TERAZİ: Bugün sabırsız hallerin oldukça dikkat çekecek. Özellikle iş ortamında yarım kalan işlerini hızla halledip yeni bir düzen oluşturabilirsin. Gün içerisinde sevgilinle ya da her konuda birlikte hareket ettiğin çok yakın bir arkadaşınla sık sık anlaşmazlık yaşayabilir, fikir ayrılığına düşebilirsin. Düşünmeden hareket etmemelisin!

AKREP: Etrafındaki insanlar senden belli konularda destek isteyebilir. Fakat yine de öncelikle kendi sorumluluklarına odaklanmak isteyebilirsin. Sana ihtiyaç duyulduğunu bilmek hoşuna gidebilir. Aile şirketinde çalışan bir Akrep burcuysan, bazı kısıtlamalara gidebilirsin. İşin sürdürülebilirliği adına getireceğin kısıtlamalar, bazı kişilerle karşı karşıya kalmana neden olabilir.

YAY: Kendini yorgun, halsiz hissetmen enerjinin düşmesine neden olurken sorumluluklarının farkında olarak yaptığınız işleri bitirme çabasında olacaksın. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, bugün şan senden yana olabilir. Başvuru yapmayı ihmal etme. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

OĞLAK: Vücudunun hassasiyet kazandığı bugün arkadaş tavsiyesi üzerine kesinlikle ilaç kullanmamanı öneririm. Ya da doktorunun tavsiye ettiği ilacı kullanmadan önce, ondan iyi bir bilgilendirme almanda fayda var. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, duygusal olarak kendini fazlasıyla yıpranmış hissedeceksin. Bu durum seni gergin bir ruh haline sokabilir.

KOVA: Seçimlerini sorguladığın bir gün. Özellikle çalıştığın yerden memnun olmayan bir Kova burcuysan, bugün işi bırakmayı dahi düşünebilirsin. Birlikte çalıştığın insanlarla gerginlik yaşayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, tüm sorunları tetikleyen durumlardan haberdar olabilirsin.

BALIK: Çalışma ortamında bazı insanların güvenilirliklerini sorguladığın bir gün. Özellikle maddi konularda bazı insanların dürüst davrandığından pek de emin olmayabilirsin. Sahip olduğun kaynaklarını daha iyi değerlendirmek arzusu içeresindesin. Yeni iş teklifleri alman, işinde farklı teknikler kullanman yükselmene neden olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA