Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dünya ilginç günlere gebe

Sizlere iki gündür Jüpiter'in geri hareketini anlatıyorum.
Eminim sizler de bu döngüyü merak ettiniz. Bugün başlayıp 11 Ağustos'a kadar devam edecek olan bu yolculuk, özellikle son 3 yıldır kimin kime ne kadar haksızlık yaptığını sorgulatacak nitelikte. Neden 3 yıl geriye gittik diye sorarsanız; Jüpiter, şu an ateş grubunun değişkeninde 3 yıl önce de toprak grubunun değişkeni Başak burcunda hareket ediyordu ve Neptün'le çok daha keskin bir iletişim kuruyordu. Bu sefer ise Jüpiter Retro'su yine Neptün'le iletişim kuracak. Bu nedenle gezegenlerin seyrini takip ederek 3 yıl kadar önceye gidiyoruz.
Jüpiter'in geri gitmeye başladığı alanların hizmet alanları olduğundan sık sık bahsettim.
Bu nedenle öncelikle kamusal alanları, çalışma alanlarını, eğitim ve sağlık alanlarını yakından ilgilendiriyor olacak. Jüpiterin Neptün'e 90'lık açı yapacak olması yüksek öğretimi, akademik profesörleri, öğretim üyelerini yakından ilgilendirecek.
Jüpiter, 6'ncı evde geri gitmeye başlayacağını ele alırsak toprak ile ilgili konuları da temsil edecek.
Türkiye, yine bu Jüpiter retrosu ile bolca konuşulmaya başlayacak.
Özellikle de 15 Nisan'a kadar çok daha majör olayların konuşulması söz konusu olabilir diyor gök kubbe!
Jüpiter'in Neptün ile 90'lık açı yapması sadece ev sisteminden yorumlanmamalı. Mayıs ve Haziran aylarında gökyüzünün tamamen değişken burçlara teslim olduğu günler savunmayı, polisleri, orduyu, donanmayı, sahil güvenliği ve adaleti temsil den Retro hali, gündeme getirecek.
Jüpiter Retro'su 11 Ağustos'a kadar kendi yönettiği burçta geri giderken Yay burçlarını sadece değiştirmeyecek, aynı zamanda Neptün ile iletişim kurduğu için kralları, kraliçeleri, krallıkla yönetilen sistemleri, tarihi eski olan ülkeleri, katı aristokrat yapı olan kurumları gündeme taşıyacak.
Bunların başında ise muhakkak ve muhakkak İngiltere ve Arabistan'da yer alacak.
Aklınıza yalnızca sağlık sorunları ile gündeme gelecek kral ve kraliçeler gelmesin.
Siyasi duruşları, yaşadıkları ancak bilinmeyen konuları da bu dönemde ifşa edilebilir.
Tarihe not düşecek sonlar yaşanabilir diyor Jüpiter!

ASTROGÜNDEM

Merkür'ün, Plüton'la yaptığı 60'lık açı, bir süredir medyadan uzak kalan siyasi isimleri gündeme getirebilir. Bugünlerde toplum önünde söz sahibi olan bazı kişilerin başarıları konuşulurken, yakından tanıdığın bazı kişiler ise başarısızlıklarıyla gündem olacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA