Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs huzurlu ilişkiler huzurlu

Venüs, 25 günlük bir seyahate çıkıyor. Bugünden başlayarak 9 Haziran'a kadar Boğa burcunda hareket edecek olan sevgi gezegeni, geçmişle gelecek arasında bağ kuracak. Ayrıca kendini rahat hissettiği, yüceldiği burçta seyrederken; bu yıl ilk defa devrim gezegeni ile kavuşacak. Bu da ilişkilere devrim yaptıracak. 'Ben evlenmem' diyeni evlendirirken, bugüne kadar aşk maceralarında yakalanmayanları bir bir ifşa edecek.
Venüs, aşkta adaletli günleri getiriyor! Aynı zamanda evsahibi olduğu bir burçta hareket etmesi, hepimizin aşk konusunda keyfini yerine getirecek. Venüs'ü bir insan gibi düşünün. Kendi evinde mutlu, huzurlu, sevildiğini hissediyor ve enerjisini de aynı olumlulukta yayıyor. İnsanlar da böyle değil midir? Yuvamızda kendimizi güvenli hisseder ve rahat davranırız. Deyim yerindeyse evimiz kalemizdir. İşte Venüs için de 25 günlük süreçte aynı şey geçerli.
Sevginin, cömertliğin, iyi niyetin timsali olan Venüs, güvenli bir limana sığınacak ve tabii ki taşıdığı olumlu etkileri bizlere de yansıtacak. Sevgi gezegeni Venüs emin adımlarla yol alırken; hareketli, planlı, sabırlı, kazanmaya odaklı, istekli, meraklı, zevk sahibi ve güzel olmak isteyeceğiz. Giyim tarzımızdan dış görünüşümüze yenileneceğiz.
Gökyüzünün en parlak cismi olarak bizlere göz kırpan bu gezegen, bildiğiniz üzere aşkı da temsil ediyor. Toprak burcunda seyahat edecek olan Venüs, kalıcı ilişkilerin de temelini atacak. Duygularımızda emin adımlar atarken, kopma noktasına gelen evliliklere, uzun soluklu birlikteliklere de ikinci bir şans verecek.
Hayır olarak gördüğümüz şer, şer olarak gördüğümüz hayır olacak; ancak fark edebilirsek.
Venüs'ün seyrinde size hatırlatmak istediğim birkaç detay var.
Hatta bir süre bu detayları size sık sık hatırlatacağım. Jüpiter, Satürn ve Plüton geri hareket halindeler. Bu etkileri de göz ardı etmemenizi tavsiye ederim. Bu süreçte oldukça hassas olacağız. Bu nedenle duygusal iniş çıkışlarımız bizleri zorlayabilir.
Gerçeklerle yüzleşmenin çok keyifli olmadığını biliyoruz ancak yolumuzu aydınlatanın da gerçekler olduğunu kendimize hatırlatmalıyız.

ASTRO
GÜNDEM
Aşk gezegeni Venüs, kendini en rahat hissettiği burçlardan birinde yerini alıyor. Ünlüler dünyasından sürpriz evlilikler, ilişkiler, bebek haberleri gelebilir. 25 gün boyunca hepimiz kalbimizi onaracağız. Aynı zamanda bu süreçte birçok vakfı da konuşacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA