Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniay’la birlikte en yakın arkadaşımız teknoloji olacak

3 Haziran'da değişken burçta gerçekleşecek Yeniay, bazı gerçeklerin altını çizmeye başlarken teknoloji ile ilgili de gelişmeleri beraberinde getirecek. Teknoloji bu evrede önemli olacak, kendisine ilgimiz artacak; düzenimizi, derli toplu hareket edebilmemizi sağlayacak. Dijital konulara meraklı olanlar, bu alanları hobi olarak edinenler, becerilerini iş sahasına taşıyabilirler. Sosyal medya kullanımı ve bu alandaki paylaşımlar hiç olmadığı kadar artacak.

HER ŞEY DEĞİŞECEK
Değişime göz kırpan bir Yeniay... Gelecek yedi yılı şekillendirmek için verimli günler... Öncesinde ise geçmişte kalan yıllarımızı değerlendirmemizi sağlayacak... Karşılaştırma yaptıran, analitik çözümleri oluşturan, enerjimizi toparlayan ve umut etmemizi sağlayan yansımaları da olacak. Bu süreçte egosu ile hareket edenler; kalabalıklar arasında yalnız kalmaya mahkum olacak insanlar var.Gururu ön planda olanların, mesafeli, hiçbir şeyden ödün vermeyen insanların değişimine tanıklık edeceğiz. Haberleşme, iletişim, yolculuklar, kardeşler, arkadaşlıklar konusunda iddiası bol bir Yeniay ile tanışacağız. İnsanların hayatlarında, yaşamlarında sınırlar olduğunu ve saygı duyulması gerektiğini öğreneceğiz. Bazı haberler var ki, şaşırmamak elde değil! Tabii ki hepimiz şaşıracağız. Ama İkizler ve Yay burçları daha çok şaşıracak. 1970-1984 yılları arasında doğanlar ve Neptün burcu Yay olanlar bu ekibin içinde yer alacaklar. Herkesi değiştirecek, insanların her türlü konudan haberdar ettirtecek, dik başlılığı artıracak bir Yeniay ile karşı karşıyayız. Kimse kimsenin işine karışmayacak, karıştırtmayacak ve herkes kendi havasında, rüzgarında kalmak isteyecek. Herkesin kendisine ilgisi, alakası, sevgisi artacak. Hoş görünmek, kiloda denge sağlamak, estetik görünmek için çabalayacak. Hatta 'kendimi saldım' diyenler bu süreçten feyz alabilirler.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Jüpiter ilişkisi, hak ve adalet kavramlarına vurgu yapan gelişmeleri gündeme getirebilir. Avrupa sokakları konuşulmaya devam ederken, bir süredir sessizliğini koruyan 1954 doğumlu Angela Merkel, siyasi arenada kendini tekrar hatırlatabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA