Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Oğlak burcunun 210 günlük serüveni

Kendinize döneceğiniz günlere hazırlıklı olun. Yılın ilk aylarında kendinizi sorguladığınız, doğrunun yanlışının ne olduğuna karar verdiğiniz anlar yaşadınız. Hatta keskin bitişler de yaşadınız hem aşk, hem de kariyeriniz adına. Yılın geri kalanı, size bu zamana kadar yaşadıklarınızın çok daha üstünde gelişmeler vâdediyor. Çünkü burcunuzda tutulmaları misafir edeceksiniz.
2019'un ilk ayları, değişimin kolay olmadığını size deneyimletti. Yılın geri kalanına yepyeni bir başlangıç yapacak, hayatınızda yeni bir sayfa açacaksınız.
1989-1991 yılları arasında doğduysanız ve ilişkinizle ilgili bazı konularda kafanız karışıksa, önünüze çok önemli bilgiler gelebilir.
Ciddi konuşmalar yapıp kritik kararlar almanız gerekirken işleri uzatarak zaman kazanmak isteyebilirsiniz.
2 Temmuz'da 7'nci evinizde etkili olacak Güneş tutulmasıyla eşinizi, düzeninizi ve maddi konularınızı biçimlendireceksiniz.
Zaman zaman mesafeli, zor ve kaygılı biri gibi görüneceksiniz.
Eylül, derin bir nefes aldığınız ay olacak. Çabalarınızın ödüllendirildiğini göreceksiniz.
Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, 12 yıl aradan sonra Ekim'de burcunuza taşınmaya çalışırken;
Satürn'ün sizde yarattığı baskıyı, Plüton'un ruhunuza getirdiği vesveseyi bertaraf edecek.
Kasım ayı; belki aşkın, belki de tutkunun ayı. Ama her şeyden önce bu ay, kaderin yeniden yazıldığını işaret edecek. Su ve ateşin yoğun bir şekilde hissedilmesiyle, çevrenizdeki kişilerin ego dolu konuşmalarını da gözlemlemenizi sağlayacak.
Ay'ın ve Güneş'in yıl boyunca tekrar tekrar burcunuzda tutulmasını garip karşılıyor olabilirsiniz. Bu gökyüzü olayı birçok mesajı içinde barındırıyor. Aralık ayındaki tutulma, sizi 2020 yılına hazırlayacak.
Eğitime ağırlık vermiş bir Oğlak burcuysanız, çabalarınızın meyvesini almak üzeresiniz.
Eğitim sektöründe çalışan bir Oğlak burcuysanız, bu sıralar üst düzey, akademik kariyerinizin en önemli döngüsüne girdiğinizi fark edeceksiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Uranüs iletişimi, birçok ülke başkanını ve krallıkla yönetilen ülkeleri işaret ederken, liderlerin sağlık sorunlarını gündeme alabilir. Özellikle İngiltere kraliyet ailesi bugünden sonra bir skandal ile dünya basınına düşebilir. Kraliçe, son kez konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA