Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş tutulması herkesi etkileyecek

Gezegenler birbirleriyle sert transitler yaparken, yazın tersine içinizde sonbaharı hissediyor olabilirsiniz.
Olaylara yetişmekte, duyduklarınıza inanmakta zorluk çekebilirsiniz.
'Peki nedir gökyüzünde olay?' derseniz, öncelikle güneş tutulmasına 13 gün kala herkesten ayrı bir ses çıkması, yaşadığımız atmosferin titreşiminin arttığının habercisi!
Unutmayın; güneş tutulurken, tüm canlılar bir şekilde etkilenir. Ama bazı yıllarda doğanlar kesin ve en çok etkilenecekler. Size bazı ünlülerin üzerinden yılları ve burçları belirteceğim, siz de eğer bu yıllarda doğduysanız yorumları üzerinize alabilirsiniz.
Ümit Besen, yaza damgasını vuracak! 14 Ekim 1956 doğumlu Terazi burcu Besen'in, Türkiye'nin her kesimi tarafından sevilen sesini yılların eskitemediğini bir kez daha göreceğiz.
Besen birtakım eleştirilere maruz kalırken sağlığı ile ilgili de zorlanabilir.
Oya Başar konuşulacak! 11 Şubat 1956 doğumlu Kova burcu, Plüton'u Aslan olan Başar, farklı bir proje ile gündeme gelebilir ve ani sağlık sorunları ile de sevenlerini telaşlandırabilir.
Yeşim Salkım ön plana çıkacak! 12 Nisan 1968 doğumlu Koç burcu, Plüton'u ve Uranüs'ü Başak olan Yeşim Salkım, hem dobralığıyla, hem de aşk hayatı ile konuşulacak.
Devrim Yakut dikkat çekecek! 27 Mayıs 1968 doğumlu, Boğa burcu ve natal haritası ağırlıklı olarak toprak burçları olan Devrim Yakut, aynı zamanda birkaç sette çalışan ender sanatçılardan biri olurken, 2019 yılında şaşırtıcı ve ani olaylara dahil olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Plüton karşıtlığı, uluslararası arenada kripto borsasının çıkış yapacağını, borsanın ise çok ciddi etkileneceğini vurguluyor.
Tüm dünyada ortak para birimi olarak kabul edilen döviz cinslerinde hareketliliği ve tutarsızlığı anlamak pek mümkün olmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA