Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Stilinizi burcunuz belirler

Burcunuzun yönetici gezegenlerinin stiliniz ve tarzınız üzerinde etkileri olduğunu biliyor muydunuz? Hadi gelin beraber bakalım etkilerine...
KOÇ: Marka kıyafetlerden vazgeçemez. Modayı yakından takip eder. Kendilerine ait bir stil oluşturur.
BOĞA: Canlı ve sıcak renkler, Boğa burcunu yansıtır. Giyim konusunda uyumlu ve zevkli kombinasyonlar oluşturur. İş yaşamında resmi kıyafetleri tercih eder.
İKİZLER: Giyimleriyle dikkat çekmekten keyif alır. Özel tasarımları tercih eder. Çantalara, güneş gözlüklerine, kemerlere ve takılara düşkündür.
YENGEÇ: Giyim konusunda kendine çok güvenir. Kendi kıyafetini kendi tasarlayan Yengeç burçlarına rastlamak mümkündür.
ASLAN: İlgi çekici bir giyim tarzına sahiptir. Bir kez giyilebilecek kıyafetlere, servetlerini harcayabilir. Parlak renkler tercihleri arasındadır.
BAŞAK: Mükemmeliyeti tercih eder. Hep zarif görünmek ister. Kıyafet seçiminde parlak çiçekli desenleri, koyu renkleri, özellikle de denizci mavisini tercih eder. Kalıcı kıyafetleri gardıroplarında bulunur.
TERAZİ: Çizgi dışı olmak ya da spor olmak... İki seçim arasında yaşamayı sever. Dikkat çekici, etkileyici, alımlıdır. Asimetrik tasarım sever. Ayrıntılı ve değişik tasarım modelleri beğenir.
AKREP: İnce zeka ile birçok ayrıntıyı görebilecek yeteneğe sahiptir. Sade ve düz giyim tarzını beğenir. Siyah ve beyaz detaylar kullanmayı sever.
YAY: Dış görünüşüne önem verir. Gündelik hayatta rahat ve sportif olmayı tercih eder.
OĞLAK: Giyimiyle konuşturmayı sever. Kendine özgü bir stili vardır. Kaliteli deri kemerler, şık bir el çantası önem verdiği aksesuvarlardandır.
KOVA: Sosyal ve teknolojik alanda hayret verici yenilikler yaratma gücü vardır. Canlı renkler, özgün stiller, Kova burcuna uyan kelimelerdir.
BALIK: Güzelliğin detaylarda olduğunu bilir. Sade, gösterişten uzak kıyafetleri tercih eder. Detayları bütünlük oluşturur.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Uranüs ilişkisi, 1967 yılına ve 1967 doğumlulara vurgu yapıyor. İş dünyasından siyasete, spordan sanatçılara kadar pek çok isim gündeme gelebilir. Diğer taraftan İran ile ilgili sıcak gelişmeler dünya basınında yerini bulabilir. Denizler ve seller her ülkenin derdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA