Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Nasıl bir düğün sizi mutlu eder?

Düğün sezonu açıldı. Burcunuza göre hangi düğün konseptinin sizi yansıttığını merak ediyorsanız, her burca özel yorumlar yaptım...
Koç: Detaylarda aşırıya kaçmayı pek sevmeyen biri olarak, sadelikleri bir araya getirerek gösterişli bir düğün yapabilirsiniz.
Boğa: Romantizm temalı, doğal, yumuşak renkli, salaş bir düğün, ruhunu aşktan alan Boğa burcu gelinleri için idealdir.
İkizler: Eğlenceyi seven bir burç olarak, düğününüz küçük ama gösterişli bir karnaval havasında olsun istemez misiniz? Canlı renkler ve şaşırtıcı detaylar kullanarak içinize sinen bir düğün yapabilirsiniz.
Yengeç: Klasik şıklığın hakkını veren bir burç olarak, mavi tonların olduğu, inci ve beyaz güllerin süslenen düğününüzde muhteşem bir ahenk yaratabilirsiniz.
Aslan: Gösterişi sevdiğiniz için, abartıdan da kaçınmamalısınız.
Altın renginin bolca kullanıldığı, farklı objelerle süslenmiş bir düğünle hafızalara kazınabilirsiniz.
Başak: Sadeliğin burcu olarak, abartıdan uzak, sade ve ölçülü, feminenliğinizi yansıtacak detaylarla şık bir düğün yapabilirsiniz.
Terazi: Renkli taze çiçekler, soft renkler ve feminen detaylarla düğününüzde estetik bir hava yaratmaya ne dersiniz?
Akrep: Viktorya dönemini anlatan detaylar ve kırmızının güçlü tonlarıyla, aşk kokan zarif ve romantik bir burç olduğunuzu bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz.
Yay: Zarafetten uzaklaşmayan biri olarak, zengin renkler ve bohem aksesuvarlar kullanarak düğününüzü zamansız kılabilirsiniz.
Oğlak: Asaletinden ödün vermeyen Oğlak burcu olarak, klasik süslemelerle çarpıcı renkleri bir araya getirerek, düğününüze modern bir hava katabilirsiniz.
Kova: Sadelikle modernliği bir arada yaşayan Kova burçlarına, beyaz güller ve egzotik buketlerin olduğu bir kır düğünü yapmalarını öneririm.
Balık: Havuz başı ya da deniz kenarı düğünlerin hakkını verecek Balık burçları, mavi-beyiz tonlarıyla şık detaylar yaratabilir.

ASTRO
GÜNDEM
Mars-Chiron 120'liği, hata kabul etmeyenleri ortaya dökecek. Eş zamanlı siyasi dalgalanmalar piyasaları hareketlendirebilir. Microsoft'un ikiye bölünerek satılacağı bugünden sonra konuşulabilir. Ay, Oğlak burcunda tutulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA