Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

1984-1989 yılları arası doğanlar dikkat!

1984-1989 yıları arası doğanlar hayatlarının en önemli sınavlarını veriyor. Hayatlarında keskin adımlar atarken, ilişkiler konusunda iki tutulmanın da etkisiyle büyük duygulardan geçecekler.
Peki, ekranlarda yeni başlayan yaz dizilerinde evlerimize konuk olan genç oyuncular 2019 yaz aylarında aradıklarını bulabilecekler mi? Sizin için Natal haritalarına göre genç yıldızları kaleme aldım. Eğer siz de bu yıllarda veya burçta doğduysanız üstünüze alınabilirsiniz.
27 Ekim 1986 doğumlu Furkan Palalı dikkatleri üzerine çekecek! Venüs Retro'sunda doğan Palalı'nın ilişkileri, işinin önüne geçecek.
Yakışıklı oyuncunun aşk hayatında hızına yetişilemezken, küçük skandallarda imza atabilir.
5 Kasım 1987 doğumlu, Akrep burcu Çağlar Ertuğrul, aslında onu zor yapan bir yılda doğmuş.
Seçici, kolay ikna olmayan, titiz yapısı mutlaka çevresindekilerin dikkatini çekecek. Küçük set dedikoduları ile başı derde giren oyunculardan olabilir.
16 Kasım 1995 doğumlu, Akrep burcu Aslı Bekiroğlu, 2019 yılının en kafası karışık güzellerinden olabilir. Neptün'ü Oğlak olan güzel oyuncu, kalbi ile aklı arasında kalabilir.
Yeni sezonda yüzü gülecek oyuncu, aşkta üzülebilir.
25 Şubat 1995 doğumlu, Balık burcu, yıldızı hızlı parlayan güzel Aybüke Pusat'ı birçok projede göreceğiz.
Önümüzdeki yıllarda başarısını konuşurken, sadece dizilerle değil sinema filmi ile de karşımıza çıkabilir. İşte yüzü gülecek, aşkta inişli çıkışlı günlerden geçecek güzelin hayatı ikiye bölünebilir.
Setlerde başlayan aşkların onun da kaderinde yazılmış olduğunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.
4 Nisan 1990 doğumlu, Koç burcu Furkan Andıç, yeni projesinde hayal kırıklığı yaşayabilir.
İşte üzülecek, aşkta yüzü gülecek Furkan Andıç'ı çokça konuşuruz.
12 Aralık 1989 doğumlu, Yay burcu Burcu Özberk, komedi dizilerinin aranan yüzü olma yolunda hız kesmeyecek.

ASTRO
GÜNDEM
Bugün gökyüzünü anlamak imkansız! Merkür- Neptün iletişimi, su ile ilgili problemleri tetikleyebilir. Hava elementinde hareket eden hiçbir gezegen olmadığı için herkes korkularını veya planlarını ağzından kaçırabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA