Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşk karşılıklı olursa her şey güzeldir

Temmuz ayının sıcağı gönülleri yakarken, aşkınızın gerçekliği üzerine dertleşelim. 21'inci yüzyılda aşk yaşamak hayal gibi artık. Aşkın, sevginin tanımının değiştiği günlerden geçiyoruz. İki kişinin bildiği sır olmaktan çıkarken, iki gönülde de artık samanlık seyran olmuyor. Ancak her ne olursa olsun sevmekten, aşık olmaktan, aşkı aramaktan asla vazgeçmiyoruz. Birilerine güvenmek, birilerinin güvenini kazanmak, sırtımızı yaslamak, yaslanılan duvar olmak, kalbimizi paylaşmak, bir başkasının kaderine ortak olmak istiyoruz. Peki, aşk konusuna somut bir bakış açısıyla yaklaşmaya ne dersiniz?
Mutsuz aşk olmaz. Birlikte olduğunuz kişi hayatınıza girdiğinden beri aklınız, kalbiniz geçmiş kırgınlıklardan uzaklaşıyorsa, hayatınıza bir yorgunluk daha eklemeyeceğinizi hissediyorsunuz demektir. Aşk size çok ama çok yakın.
Günlerinizi değil, aylarınızı, hatta yıllarınızı planlıyorsanız; güven sorununu aşmışsınız ve hayatınızı planlamaya başlamışsınız demektir. Bunun adı aşk olsa gerek.
Aşık olmak, sevmek, sevilmek tek kişilik bir yaşama iki kalp sığdırmaktır. Beraber mutlu olmak, mutluluğu birbirinde bulmak aşkın bir diğer tanımıdır. Eğer siz de kendi mutluluğunuz kadar birlikte olduğunuz kişinin mutluluğunu da önemsiyorsanız, birlikteliğinizde kendi mutluluğunuza önem verdiğiniz kadar sevdiğiniz kişinin mutluluğuna da önem veriyorsanız aşkı yaşıyorsunuz demektir.
Fedakarlık yapmaktan çekinmemeniz ve kendi zamanınızdan hatta hayatınızdan bir parçayı feda edip birlikte olduğunuz kişiye öncelik vermeniz de aşka dairdir.
Küçük bir not... Hayatta güzel tüm duygular karşılıklıdır. Bu beş maddenin karşılığını sizler de sevdiğiniz kişiden almalısınız. Tek taraflı fedakarlık, tek taraflı mutluluk aşkı değil, zamanla yorgunluğu beraberinde getirir. Evet, hayatta her şey karşılıklı değildir ancak aşk karşılıklı olunca her şey çok daha güzeldir.

ASTRO
GÜNDEM
Ay-Mars 120'liği, 2019 yılının insanlığa bilim adına büyük ivmeler kazandıracak günlerini başlatıyor. Güneş- Plüton karşıtlığı oluşurken, dünyada çocuklar üzerinden yürütülen yapılanmaların skandalları deşifre olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA