Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gelin buketinizi burcunuza göre seçin

Bugün gökyüzünün gündeminde uzaklaşmaya ne dersiniz?
Biraz da ruhumuzu okşayan detayları konuşalım. Unutulmaz günlerimizin, anlarımızın detaylarına inelim. Hayatınızın en anlamlı kararını verirken detayları es geçmeyeceksiniz değil mi? Gelin buketinizin nasıl olmasını istersiniz?
Burç burç gelin çiçeğiniz nasıl olmalı bakalım...
KOÇ: Lale, papatya, hanımeli ve gelincik türünden çiçekler düğününüzde sizi yansıtacak. Yeşil ve kırmızı detaylarla çarpıcı bir gelin çiçeği yaratabilirsiniz.
BOĞA: Çarpıcı renk ayrıntılarıyla süsleyeceğiniz gelin buketinizde zambak ya da yıldız çiçeğini tercih edebilir, göz alıcı bir detay yakalayabilirsiniz.
İKİZLER: Fuşya ve mor renkleriyle bezeli gelin buketinizde; lavanta, leylak ya da gardenya çiçeğini tercih ederek, zevkinizi ortaya çıkarabilirsiniz.
YENGEÇ: Mavi ve yeşil tonlarıyla süslenmiş, lilyum, zambak, nilüfer çiçekleri harika bir gelin çiçeği olacaktır.
ASLAN: Glayöl ve ortanca çiçeklerinin defne yapraklarıyla buluştuğu gelin buketi gösterişinize gösteriş katacaktır.
BAŞAK: Sadelikten hoşlandığınız için lavanta, krizantem, nergis çiçeklerinin, özellikle sarı ve beyaz tonlarını tercih edebilirsiniz.
TERAZİ: Renkli güller, çan çiçekleri ve uzun saplı renkli çiçeklerden oluşan gelin buketiniz; sizi daha da zarif gösterecektir.
AKREP: Gelin buketiniz için sardunya ve hanımeli tercih edebileceğiniz gibi, siyah renkteki orkidelerle de gizemli bir hava yaratabilirsiniz.
YAY: Bohem bir düğün ve gelinlik konseptinize en uygun gelin buketi; hiç şüphesiz nergis, zeytin ve defne ağacı dallarından oluşmalı.
OĞLAK: Buğday saplarıyla bir araya getirilmiş kadife çiçeği ya da renkli güller sizin için ideal bir gelin buketi olabilir.
KOVA: Kuşburnu, kır çiçekleri ya da protea çiçeklerinin turuncu, mavi gibi renklerle bir araya getirildiği buket düğününüze renk katacaktır.
BALIK: İnci çiçeği, zambak, mine ve leylaklardan oluşan bir gelin buketi tercih ederek, detayların gücünü yaşayabilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Geri giden Merkür- Güneş kavuşumu, Ay- Neptün kavuşumu... Deyim yerindeyse, gökyüzünde yıldızlar kendilerini derin sulara bırakmışlar! Ünlüler dünyasında boşanmalar devam ederken, Melania Trump'ın davranışları tüm ülkenin diline düşecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA