Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kovalar anlayışlı balıklar güvenilir arkadaştır

Burçlar arkadaşlıkta nasıldır?
İşte cevabı:
KOÇ: Cesur ve hareketli oldukları için yeni çevrelere kolayca uyum sağlayabilirler. En karmaşık durumlar karşısında pratik çözümler bulabilirler.
BOĞA: Boğa burcu arkadaş demek, ömürlük bir arkadaş demektir. Kimseyi yarı yolda bırakmazlar, buluşmalara geç kalmazlar ve verdikleri sözleri yerine getirmeye çalışırlar.
İKİZLER: Fikirlerini çekinmeden dile getirmeleri sayesinde onlarla derin bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz.
Bazen konuşmaya kendilerini o kadar kaptırırlar ki, karşılarındaki kişiyi dinlemeyi unutabilirler.
YENGEÇ: Karşılarındaki kişinin güvenilir ve samimi olduğuna inandıkları an ömür boyu sürebilecek dostluğa merhaba derler.
ASLAN: Eğlenceli, esprili, gösterişli taraflarıyla arkadaşları üzerinde etki bırakmaları hoşlarına gider. Otoriter ve 'benim doğrularım' tavırlarından dolayı anlaşılması zor biri olabilirler.
BAŞAK: Başak burçları, arkadaşlıkta prensiplidir ve keskin sınırları vardır. Asla diyebileceği noktaların ihlal edilmesinden hoşlanmazlar.
TERAZİ: İlişkilerinde ortak alanların olmasına dikkat ederler.
Duygu ve düşüncelerini paylaşmaktan çekinmezler. Hiç olmadık anlarda alıngan davranabilirler.
AKREP: İnce eleyip sık dokur, uzun süre gözlemler ve sonra karar verirler. Arkadaşlık bağını kurduklarında ulaşılması imkansız taraflarını da bir kenara bırakırlar.
YAY: Bir arada oldukları kişilere bir şeyler öğretmekten ve öğrenmekten hoşlanırlar. Hayata olumlu pencereden bakarak, arkadaşlarını da güzel düşünmeleri konusunda teşvik ederler.
OĞLAK: Planlı programlı hareket etmek onlar çin bir hayli önemlidir. Oğlak burcu arkadaşınız varsa, sözleştiğiniz saatte mutlaka yanında olmaya çalışın.
KOVA: Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar.
Sağduyulu ve yüksek empatileriyle oldukça anlayışlıdırlar.
BALIK:
Elinde avucunda ne varsa, arkadaşlarıyla paylaşırlar.
Arkadaşlarını arayıp sormadan edemezler.

ASTRO GÜNDEM
Jüpiter-Neptün 60'lığında Mezopotamya dünyanın gündemine adım adım çıkarken, topraklarımızın altından çıkan değerler insanlık tarihini değiştirebilir. Toprak burcundaki gezegen dizilimiyle, dünya dışında varlık olup olmadığına dair konular da tartışılmaya başlayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA