Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2020 güneş yengeç burcunda

Güneş, su burcunun öz nitelikli ve öncü burcu olan Yengeç burcuna geçiş yaptı. Aynı zamanda dün parçalı bir güneş tutulması gerçekleşti. Gökyüzünde bitmek bilmeyen bir şölen gerçekleşirken, dünya bambaşka etkilerle dönmeye devam ediyor. Güneş'in Yengeç burcuna geçişi bir başka olacak. Güneş'in sıcaklığını yavaş yavaş hissettiğimiz şu günlerde hem manevi hem de maddi anlamda yenilenmek isteyeceğiz. Evimizin en küçük eşyasını bile değiştirmekten tutun da artık bizlere zarar veren uzun dostlukları bile bitirmeye kadar hayatımızı etkileyecek kararlar alabiliriz. İstemediğimiz kararlar ve fikirler bu dönemde önümüzde çokça çıksa da tutulmanın vermiş olduğu kararlılık duygusu bizleri harekete geçirebilir. Onca yaşanmışlıktan, onca tecrübeden, onca duygudan sonra artık ne istediğimizi bilerek adım atmak isteyeceğiz. Aynı hatalara, aynı yanlışlara düşmek istemeyeceğiz. Hayata karşı beklentilerimiz netleşirken, geleceğimizi garanti altına almanın önemini kavrayacağız. Güneş, Yengeç burcu aracılığıyla hayatlarımızın tümüne sirayet ederken, hepimizi bir yapacak. 2001 yılında da aynı döngüde Yengeç burcunda konumlanan Güneş önemli birtakım olayları da beraberinde getirmişti. Dolayısıyla Güneş'in Yengeç burcuna geçmesi kolektif bir bilinç sahibi olmamız gerektiğini işaret ediyor bizlere. Peki bu tutulma en çok hangi burçları etkileyecek? Parçalı Güneş tutulması Yengeç burcu dışında en çok;
Oğlak
Terazi
Koç burçlarını etkileyecek.

DÖNÜM NOKTALARI YAŞAYABİLİRİZ
Yaşantılarımızın yavaş yavaş normal hayat düzenine dönmesi bizleri de çeşitli adaptasyon süreçlerine itebilir. Dolayısıyla her zamankinden daha fazla risk almak zorunda kalabilir, hayatımızı baştan aşağıya değiştirecek kararlar alabiliriz. Güneş tutulması hayatımızın dönüm noktalarının üzerinde duruyor. Yol ayrımlarının da daha net hissedileceği yadsınamayacak bir gerçek. Ya tam beyaz ya da tam siyah olacağız. Gri olmak söz konusu bile değil. Güneş tutulması yaşandı, etkisi şimdi başlıyor. Nelere dikkat etmeli?
Kişisel sorumluluklar
Mesafe kavramı kalmamış ilişkiler
İyi niyetin sömürülmesi
Hedeflere ulaşma konusunda yaşanan tembellik
Kişisel gelişime verilen önem
Merak ve kuşku konuları
Ailevi gerginlikler

ASTRO GÜNDEM
Jüpiter ve Plüton yine yan yana! Kapitalizm nefes darlığı çekmeye başlıyor. Dün yaşanan Güneş tutulmasıyla son 2,5 yıldır bekleyen küresel kriz gözle görülür hale gelmeye başlayacak. Tüm dünya Türkiye'deki gelişmeleri diline dolayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA